Имам Фиат Браво 1.4 12 V 80 коня трудно пали доста трябва да въртя докато запали а като заработи е много добре така мисля и като е топла е пак същото ако някой може да даде някой съвет какво да проверя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 12 V Трудно пали
Collapse
X
-
Re: Браво 1.4 12 V Трудно пали
dinko7804 написа:Имам Фиат Браво 1.4 12 V 80 коня трудно пали доста трябва да въртя докато запали а като заработи е много добре така мисля и като е топла е пак същото ако някой може да даде някой съвет какво да проверяFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
dinko7804 написа:Има газова уредба а от кога не е обслужвана незнам взех го преди два месеца. Но какво значение има газовото за трудното палене на бензинFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Много благодаря за пояснението ще го направя тази гимнастика и ще споделя а за газовата система като е гледам е маи сабери чарк изпарител мимгаз смесител не го знам но като го глетам май е за метан защото не е с отвори а с четири прореза по по дължината на смесителя нама подложката която да вдига инжектора от смесителя клапана не го знам няма име за жалост значи смесителя ми е бошовски модел
Коментар
-
Както споменах по-горе играл съм я тази игра.Може да смениш мембраните и уплътнителите на изпарителя.Ремонтния комплект за мимгаз ще е сигурно около 20 лв.Проверка на газоввия клапан преди изпарителя и ако подлежи на обслужване също да го направиш.Аз ако съм ще го обслужа защото си сека уплънители сам/за газовия клапан/ ,както и филтъра ще трябва да смениш.Ако този разход е за градски цикъл да малко завишен ми се вижда.все пак зависи от трафик ,студени стартове и палене директно на газ ,стил на шофиране и.т.нИнтересно ми е само какъв е този смесител ако можеш снимай го за да го покажеш.Не купувай турски или там някакъв друг подобен ментак ами по-добре си намери един електрически Ловато втора употреба от някоя автоморга или вторични суровини и го рециклирай.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар