Здравейте колеги реших макар и отговорно да си сменя сам ангренажния ремък защото ужасно е скъсан и няма да стигне до сервиза а също и така семерината на разпределителния вал отпред Моля обяснете ми тънкоски аком може снимки ми пратете свалял ли се ремъка на алтернатора един приятел ми каза че се маха дясната гума да се гледат белезите Зпознайте ме подробно Блогадаря виГрешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на ангренажен ремък на фиат пунто 1.1
Collapse
X
-
кола
Ако е на канал е друго . Иначе вадиш ремъците и кората за ангренажа и почти си готов http://www.fiatforum.com/punto-ii/22...lt-change.html
-
Re: смяна на ангренажен ремък на фиат пунто 1.1
[quote="Stauffenberg"]Здравейте колеги реших макар и отговорно да си сменя сам ангренажния ремък защото ужасно е скъсан и няма да стигне до сервиза а също и така семерината на разпределителния вал отпред Моля обяснете ми тънкоски аком може снимки ми пратете свалял ли се ремъка на алтернатора един приятел ми каза че се маха дясната гума да се гледат белезите Зпознайте ме подробно Блогадаря виспоред мене ще ти излезе по-евтино ако я закараш на майстор било то и с дърпане ,след подобни въпроси.Сори ама това е истинатаBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар