Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензинови маркучи - дължина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензинови маркучи - дължина

Колеги, Ще правя ревизия на бензинопроводите, където са гумени ще ги подменя. Някой знае ли на Фиат Купе 1.8 колко метра марчук ще ми трябва ?Поздрави
    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

отпред до рейката имаш два по 20-тина см., от резервоара до тръбите имаш пак по 50-тина см. и имаше идин малък до бензиновия филтър. Абе свали ги и ги измери. Не е голяма дължанита.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      отпред до рейката имаш два по 20-тина см., от резервоара до тръбите имаш пак по 50-тина см. и имаше идин малък до бензиновия филтър. Абе свали ги и ги измери. Не е голяма дължанита.
      Абе и аз така мислех да направя ама неделята се разсипа да вали. Така, че имам възможност да купя маркучите и да ползвам на едни приятели сервиза за малко да си ги подменя, но ми е неудобно да отида веднъж да регистрираме дължината, да ходя после за маркучи и да се върна. Така, че направо ще купя 2 метра и се надявам да стигнат. Банков, бутни едно рамо - въпреки, че филтъра ми е на 6-7000 км така или иначе подменям всичко по горивопровода какво би избрал: BOSCH или MAHLE ?
      Fiat Coupe 1.8

Коментар

За бензиновия филтър все тая, по скоро MAHLE, но пак ти казвам, все тая.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Видях на снимка Махле-то и има едни щипки за маркуча, а бош-а няма. Аз не съм сигурен, че имам щипки на маркучите, още повече че сега като ги сменя по всяка вероятност ще станат със скобички. Та май ще е бош-а.
          Fiat Coupe 1.8

Коментар

Working...
          X