колата е фиат пунто 1.6 гас/бензин проблеме е че като изключа по инерция понякога оборотите остават високи около 1200-1500 и не падат или падат след време ама бавно или като спра са нормални около 850-900 прави го и на бензин и на гас с газов инжекцион е .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
високи обороти в движение по инерция фиат пунто даите съвети
Collapse
X
-
Tornado написа:Сподели с каква скорост се движиш по инерция когато се появява проблема.Ако се движиш с около 30-40 появява ли се?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:При мен го прави нещо подобно , предимно ми седи на 900-1000 оборота , но понякога си държи и 1100 и бавно спадат ,мъчил съм да намаля оборотите на 900 да ми ги държи на празен ход но почва много да тресе.С обикновена газова съм 1.1 Спомням си че когато сложих газова при инерционна скорост над 80 колата ми гаснеше с времето изчезна обаче.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: високи обороти в движение по инерция фиат пунто даите съ
tzeno написа:колата е фиат пунто 1.6 гас/бензин проблеме е че като изключа по инерция понякога оборотите остават високи около 1200-1500 и не падат или падат след време ама бавно или като спра са нормални около 850-900 прави го и на бензин и на гас с газов инжекцион е .
Коментар
-
tzeno написа:tzeno написа:колата е фиат пунто 1.6 гас/бензин проблеме е че като изключа по инерция понякога оборотите остават високи около 1200-1500 и не падат или падат след време ама бавно или като спра са нормални около 850-900 прави го и на бензин и на гас с газов инжекцион е .
Коментар
-
tzeno написа:tzeno написа:tzeno написа:колата е фиат пунто 1.6 гас/бензин проблеме е че като изключа по инерция понякога оборотите остават високи около 1200-1500 и не падат или падат след време ама бавно или като спра са нормални около 850-900 прави го и на бензин и на гас с газов инжекцион е .
Коментар
-
tzeno написа:tzeno написа:tzeno написа:tzeno написа:колата е фиат пунто 1.6 гас/бензин проблеме е че като изключа по инерция понякога оборотите остават високи около 1200-1500 и не падат или падат след време ама бавно или като спра са нормални около 850-900 прави го и на бензин и на гас с газов инжекцион е .За газ обръщането на маркуча влияе . По малко въздух по задушен мотор
Аз съм пробвал и да си сложа ръката на маркуча . Почва да опъва повече газ и скачат пак оборотите. Колега е искал да ми каже ,че при движение с голям скорост въздушната струя влиза сама в маркуча в по голямо количесто и гаси мотора, понеже горивната смес става бедна на гориво и много богата на въздух и мотора гасне ... Играл съм да си намаля оборотите на 900 но доста тресе и като потеглям на 2ра понякога и патка докато се развърти мотора. Особено ако е по натоварена колата. Което говори за бедна горивна смес на гориво ... Общо взето на 1000 оборота като е се държи добре и не патка . Може да оказва влияние че съм махнал катализатора и съм с почти права изпускателна генерация и спортно гърне право ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:tzeno написа:tzeno написа:tzeno написа:tzeno написа:колата е фиат пунто 1.6 гас/бензин проблеме е че като изключа по инерция понякога оборотите остават високи около 1200-1500 и не падат или падат след време ама бавно или като спра са нормални около 850-900 прави го и на бензин и на гас с газов инжекцион е .За газ обръщането на маркуча влияе . По малко въздух по задушен мотор
Аз съм пробвал и да си сложа ръката на маркуча . Почва да опъва повече газ и скачат пак оборотите. Колега е искал да ми каже ,че при движение с голям скорост въздушната струя влиза сама в маркуча в по голямо количесто и гаси мотора, понеже горивната смес става бедна на гориво и много богата на въздух и мотора гасне ... Играл съм да си намаля оборотите на 900 но доста тресе и като потеглям на 2ра понякога и патка докато се развърти мотора. Особено ако е по натоварена колата. Което говори за бедна горивна смес на гориво ...
Коментар
-
tzeno написа:Fiat_Punto11 написа:tzeno написа:tzeno написа:tzeno написа:tzeno написа:колата е фиат пунто 1.6 гас/бензин проблеме е че като изключа по инерция понякога оборотите остават високи около 1200-1500 и не падат или падат след време ама бавно или като спра са нормални около 850-900 прави го и на бензин и на гас с газов инжекцион е .За газ обръщането на маркуча влияе . По малко въздух по задушен мотор
Аз съм пробвал и да си сложа ръката на маркуча . Почва да опъва повече газ и скачат пак оборотите. Колега е искал да ми каже ,че при движение с голям скорост въздушната струя влиза сама в маркуча в по голямо количесто и гаси мотора, понеже горивната смес става бедна на гориво и много богата на въздух и мотора гасне ... Играл съм да си намаля оборотите на 900 но доста тресе и като потеглям на 2ра понякога и патка докато се развърти мотора. Особено ако е по натоварена колата. Което говори за бедна горивна смес на гориво ...
Коментар
-
Колегата пише че е с газов инжекцион, така че това с маркуча едва ли ще промени работата, да си провери въздушния филтър и да сподели какъв му е изпарителя и има ли клапан за високо налягане на него.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Tornado написа:Не става дума за маркуча посочен със синя стрелка ,а този посочен със червена.С бяла стрелка съм посочил резонатора.Другия край е закрепен някъде към купето и от там навлиза насрещния поток въздух.Разкачи го от филтърната кутия и пиши за резултата.
Коментар
-
tzeno написа:Tornado написа:Не става дума за маркуча посочен със синя стрелка ,а този посочен със червена.С бяла стрелка съм посочил резонатора.Другия край е закрепен някъде към купето и от там навлиза насрещния поток въздух.Разкачи го от филтърната кутия и пиши за резултата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар