Здравейте приятели! Колата ми е Фиат Пунто(2) 1.2 60коня 2000г.Имам следния проблем със автомобила: Карайки си минах през по голяма локва и спрях на една бензиностанция да проверя за един адрес.След това запалвайки колата ми все едно изгуби един цилиндър и при подаване на газ заглъхваше.Така карах около 2-3км като карайки при подаване на газ колата заглъхваше и нямаше необходимите обороти.Спирам и желая да тръгне я тя няма сила за да потегли.Бе загубила некой цилиндър и започна да пуши ужасно много и да изкарва бял пушек отзад.Спрях и до там.Колата не искаше въобще да запали. Смених кабелите на свещите но до там. Имаше като чели малко вода там кадето е клапата..Почистих и подсуших но без резултат.Опитах няколко пъти да запаля колата но не иска.Върти но като чели нещо и трябва и незнам какво.Моля Ви за съдействие и помощ. Това което проверих бе че има иска достигаща до кабелите,имам бензин в колата(пълен резервоар),почистих и подсуших.Свещите ги извадих и некои са леко мокрички в най долната част но съвсем леко,маслото си е на място,антифриза също! Моля ви помогнете,какъв може да е проблема.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!!! 1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми или раздели могат да бъдат предупредени.Само защото си нов и неориентиран, ти спестявам официално предупреждение.Темите ти са сляти.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не желае да запали колата !!
Collapse
X
-
Да е присветвала или да свети в момента тази лампа на таблотоFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
това не звучи добре пробваи утре с нейните си кабелиако пак не иска свалете свещите и премерете компресиятаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
абе ти колко теми ще пускашШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
При първа възможност закарай колата на диагностика за да я видят, дали няма записана грешка в ECU-то и от там да се ориентираш за проблема(по номера и описанието на грешката), който може да е възникнал след преминаването през локвата.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Възможно е колега,трябва хубаво да изсъхне обаче преди това иначе се вкарваш във филми излишни.Това с удара означава да е засмукала вода,но малко е вероятно.Тогава пораженията са по сериозни,но ти сега я остави да изсъхне.Това е най доброто за момента.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар