Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Клапан на канистъра браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Клапан на канистъра браво 1.6

от известно време забелязвам че когато отворя капачката на резервоара и излизат бензинови изпарения под налягане, първо си помислих че е клапана на канистъра който е под десния калник, но след проверка видях че клапана си работи, на буксата нямам напрежение, въпроса ми е къде е другият край на тези кабели, и къде може да е проблема

за браво не знам,но на пунтото този клапан е механичен и се намира най-отгора на резервоара.без да свалиш резервоара не се вижда.предполагам и на бравото да е така

Коментар

клапана при мен е електрически, когато му подам ток и откача тази бърза снадка която е до казанчето за чистачките започват да излизат изпаренията, чува се просто и се усеща миризма на бензин, клапана си работи, но няма ток до там

Коментар

Имай предвид че ток отива само при работещ двигател и то на импулси.По-скоро си разглоби и почисти капачката на резервоара. Но даже си мисля че няма какво да се коркаш, времето става по-топло, така че няма проблем че излиза въздух от резервоара.
        FIAT BRAVO II 1.4 GPL
        FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
        FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
        FIAT UNO 1.5

Коментар

аз откакто го имам бравото до сега цяла зима, ако съм го карал по усилено и отворя капачката да заредя се получва 1 налягане че чак ще ми отнесе ръката, какво дъ правя?

Коментар

Working...
          X