Сега от къде да знам дали е шлайфана като съм я дал на приятел майстор - връчи ми ключовете и карам(не съм разпитвал просто му дадох новите сегменти и каза, че е готова).Добре де как не ви е яд да ДОЛИВАТЕ масло.Масло се точи и се сипва ново, никога не се долива в старото ново.Не карам сандък на 30 години да доливам масло или трабант да си возя тубата в багажника.Конкретно моя автомобил с този двигател не трябва и грам масло да гори и това ме вбесява адски много.В края на седмицата ще се сменят гумички, така че ще пиша какво е положението и евентуално решение на проблема надявам се.Благодаря на отзовалите се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК2 1.2 8 клапана пипа маслото.
Collapse
X
-
Не мога да разбера кеф ли ти прави да се заяждаш с всички ни. НЯМА КОЛА КОЯТО ДА НЕ ПИПА МАСЛОТО ЗА 10К КИЛОМЕТРИ. Ако ще колата да ти е 2013г. пак за 10.000 километра ще пипне поне 400гр. масло .Ние тука си блъскаме главите да разберем кво и е на колата ти, а ти ни отсичаш. Ми щом разбираш повече от всички които са писали в темата прави си колата сам и не питай повече . Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
alexk написа:Масло се точи и се сипва ново, никога не се долива в старото ново.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар