Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто МК2 1.2 8 клапана пипа маслото.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега от къде да знам дали е шлайфана като съм я дал на приятел майстор - връчи ми ключовете и карам(не съм разпитвал просто му дадох новите сегменти и каза, че е готова).Добре де как не ви е яд да ДОЛИВАТЕ масло.Масло се точи и се сипва ново, никога не се долива в старото ново.Не карам сандък на 30 години да доливам масло или трабант да си возя тубата в багажника.Конкретно моя автомобил с този двигател не трябва и грам масло да гори и това ме вбесява адски много.В края на седмицата ще се сменят гумички, така че ще пиша какво е положението и евентуално решение на проблема надявам се.Благодаря на отзовалите се!

Коментар

Не мога да разбера кеф ли ти прави да се заяждаш с всички ни. НЯМА КОЛА КОЯТО ДА НЕ ПИПА МАСЛОТО ЗА 10К КИЛОМЕТРИ. Ако ще колата да ти е 2013г. пак за 10.000 километра ще пипне поне 400гр. масло .Ние тука си блъскаме главите да разберем кво и е на колата ти, а ти ни отсичаш. Ми щом разбираш повече от всички които са писали в темата прави си колата сам и не питай повече . Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

alexk написа:
        Масло се точи и се сипва ново, никога не се долива в старото ново.
        Така както го пишеш в един момент оставаш без масло и хвърляш мотора. Мойто масло едва ли не си го гледам на всяко палене и си ми е станало навик. Както каза по горе колегата няма кола, която да не пипа масло, то е нормално да харчи определени грамове в рамките на интервала за смяна, ако харчи повече тогава трябва да ти светне лампата, че има някъде проблем, но задължително докато намериш решение на проблема единствения вариант за да си запазиш мотора от блокиране е да си следиш нивото на маслото и да доливаш, ако не караш и чакаш да ти светне една хубава червена лампа на таблото и след това се приготвяш за основен ремонт
        punto HGT

Коментар

Колеги, предложете майстор, който може да ми смени тези гумички на клапаните.

Коментар

Working...
          X