Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвместимост на дюзи на браво 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съвместимост на дюзи на браво 1.8

колеги еднакви ли са дюзите на браво 1.8 16в 1995 и на браво 115 16 в тои пак е 1.8 16 в само че е 98-99 година номерата на моторите по талон първите цифри са еднакви първите 5-6 цифри и като сменям дюзите има ли ред или всичките 4 са еднакви и няма значение коя къде слагам също така ме интересува дебитомерите дали мога да заменя пак между същите коли номерата им са различни и двата са хитачи а бобините са еднакви и на двата мотора защото знам че на по новите са с други бобини и колко трябва да е съпротивлението на здрави дюзи ако има значение де така бях чувал че се мери някъкво съпротивление

Re: съвместимост на дюзи на браво 1.8

mehanoveca написа:
    колеги еднакви ли са дюзите на браво 1.8 16в 1995 и на браво 115 16 в тои пак е 1.8 16 в само че е 98-99 година номерата на моторите по талон първите цифри са еднакви първите 5-6 цифри и като сменям дюзите има ли ред или всичките 4 са еднакви и няма значение коя къде слагам също така ме интересува дебитомерите дали мога да заменя пак между същите коли номерата им са различни и двата са хитачи а бобините са еднакви и на двата мотора защото знам че на по новите са с други бобини и колко трябва да е съпротивлението на здрави дюзи ако има значение де така бях чувал че се мери някъкво съпротивление
    инжекторите за твоя мотор ги дават че трябва да варират от 10.8 ома до 13,2 ома на другия двигател ги дават че трябва да варират межу 14-15 ома което показва че са различни за дебитомерите трябва номер да се сравни..
    Fabbrica Italiana Automobili Torino
    F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
    F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
    F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

моя мотор е втория 99 година а на стария му мерих дюзите и са 12.0 точно и четирите

Коментар

mehanoveca написа:
        моя мотор е втория 99 година а на стария му мерих дюзите и са 12.0 точно и четирите
        странното е че за тоя 99 показанията са 14-15 аз мислех че твоя е по стария и за това написах "за твоя мотор" първите стоинсти ама излиза че 2-рите стоиности които съм ти дал са за теб поне това е по АутоДата
        Fabbrica Italiana Automobili Torino
        F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
        F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
        F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Working...
        X