колеги еднакви ли са дюзите на браво 1.8 16в 1995 и на браво 115 16 в тои пак е 1.8 16 в само че е 98-99 година номерата на моторите по талон първите цифри са еднакви първите 5-6 цифри и като сменям дюзите има ли ред или всичките 4 са еднакви и няма значение коя къде слагам също така ме интересува дебитомерите дали мога да заменя пак между същите коли номерата им са различни и двата са хитачи а бобините са еднакви и на двата мотора защото знам че на по новите са с други бобини и колко трябва да е съпротивлението на здрави дюзи ако има значение де така бях чувал че се мери някъкво съпротивление
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвместимост на дюзи на браво 1.8
Collapse
X
-
Re: съвместимост на дюзи на браво 1.8
mehanoveca написа:колеги еднакви ли са дюзите на браво 1.8 16в 1995 и на браво 115 16 в тои пак е 1.8 16 в само че е 98-99 година номерата на моторите по талон първите цифри са еднакви първите 5-6 цифри и като сменям дюзите има ли ред или всичките 4 са еднакви и няма значение коя къде слагам също така ме интересува дебитомерите дали мога да заменя пак между същите коли номерата им са различни и двата са хитачи а бобините са еднакви и на двата мотора защото знам че на по новите са с други бобини и колко трябва да е съпротивлението на здрави дюзи ако има значение де така бях чувал че се мери някъкво съпротивлениеFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
-
Re: съвместимост на дюзи на браво 1.8
mehanoveca написа:моя мотор е втория 99 година а на стария му мерих дюзите и са 12.0 точно и четиритеFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар