Колеги, здравейте! Имам едно питане - Бравото (2.0 HGT ’95) не пали. Давам на контакт, дюзата свети около 5 секунди, след това не гасне, а премигва и запалване не се осъществява. С малко зор, подаване на ток и въртене с подаване на газ някак си запалва в неопределен момент. Ако дюзата загасне, то при въртене на стартера пак светва. Понеже нямам условия и познания за диагностика, а и двамата жичкаджии, които познавам казаха, че на място не действат, въпреки нулевото ми желание да минавам по "приятелска тарифа", реших да попитам:1: Някой имал ли е такъв проблем и какво е установил? (Трябва ми насока, ясно е, че с форумно писане няма как да се направи точна диагностика)2: Колата има допълнителна аларма, българска, а командният блок на алармата е наврян на незнайно място и не мога да окъся имобилайзера. Имобилайзерът предполагам, че прекъсва горивоподаването, но винаги го е правило след 3 секундно работене на двигателя - ако е прецакан възможно ли е директно да спира напрежението към помпата? (пали с клизма и подаване на ток, но все пак не съм наясно с алармените системи)3: Бихте ли ми препоръчали някой компетентен в района на Люлин (и не само), който да може да окаже помощ?Предварително благодаря!

Коментар