И така младежи и девойки, мойто Фифи почна да гори много бензин, напоследък За 15-20км градско стрелката падна за постоянно с 3 чертички, което се равнява на около 30лв. или приблизително 12л бензин, което е малко страшно, все пак не е ГАЗ 53На газ разхода е 11-12 градско и 8 до 9 извън града на 100км. проверени са следните нещаНалягане на бензинова помпа 3 бара точноГоривен регулатор - ок. Свещите и бубини ги изключвам като вариант - на газ е ок.Бензина беше пресен налят преди седмица. Резервоара е здрав и не тече и няма пробиви.Няма грешки на диагностиката.Бензиновия филтър и новЗацепена е както трябва.Термостата е нов на не повече от 3000км. и два месеца - работи перфектно.Въздушния филтър е сменен три дни преди да засека разхода на бензинМаслото е ново/ нали пак правих картер/.На бензин е малко мудна което ме навява на мисълта за дюзи но пък не дърпа и не работи на три цилиндъра. Дайте идей че на мен вече ние ми стигат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход САМО на бензин Браво 1.8 16V - мойто Фифи
Collapse
X
-
На бензин и аз имам як разход. И при мен стойностите се клатят Ще ми е интересен резултата от теста с разкачането. .... При мен може и да е от неработещ детонационен датчик... Не че съм се притеснил нещо, на метан е пърфектNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
S_BANKOV написа:emzo написа:Клати, клати ама как го клати Разкачи я.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
u_bo
ако е колата от подписа ти - с ГИ - много ще се учудя ако е ламбдата.що не изчистиш дюзите - свалят се за 10 минути
Коментар
-
u_bo
biker_81 написа:На 1,8 дюзите са с големи дупки като на моноинжекция и нямат запушване според мене.Нямат общо с дюзите на 1,6 които са с 4 малки дупки уж за по прецизно впръскване на бензина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар