Постоянно си мени оборотите и гасни постоянно ,водил съм я много пъти на сервиз изчистват ми грешките колата работи перфектно 1 2 дена и пак става така... Дано да има някой който е имал същия проблем,защото ми писна през 2 3 дена да им давам по 15 20 лв за да ми изчистят грешките и после пак да ходя ... същото така ми изчистиха там не знам как се казва инжекцията ли не знам с един спрей колата върви много добре и на газ и на бензин ... също така някой път ми светва една чарвена лампа на таблото и колата не иска да върви много често почна да свети Колата е Мареа 1.6 16V Много ще се радвам ако някой знае как да го оправя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мени си оборотите
Collapse
X
-
dudulia написа:Смени си майстора! Само с чистене на грешки няма да се оправи колата. Има причина за появата на грешките! Какви грешки ти дава?
Коментар
-
Xayc написа:dudulia написа:Смени си майстора! Само с чистене на грешки няма да се оправи колата. Има причина за появата на грешките! Какви грешки ти дава?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Xayc написа:dudulia написа:Смени си майстора! Само с чистене на грешки няма да се оправи колата. Има причина за появата на грешките! Какви грешки ти дава?
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34198Я попитай и този колега. Надявам се да може да помогне.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Дръжте се сериозно де, човекът очевидно не е съвсем наясно с някои неща, нищо чудно да те послуша и да смени волана. Аз ако съм на мястото на автора, бих спрял газовата уредба и няма да я ползвам изобщо няколко дни. Ще изключа акумулатора за една нощ, даже може и да го заредя хубаво, на сутринта ще го сложа на колата, ще я запаля и ще я оставя на място да работи докато стрелката подмине средата, без да пипам педала на газта и без да включвам никакви консуматори. Да си загрее съвсем сама, без помощ. След това ще изгася, ще запаля отново и ще карам така на бензин два-три дни. Ако проблемът продължи - сменям майстора, за да не давам на тоя мошеник 20 лева за да изтрие грешката. Между другото - това дали стои стрелката на средата - зависи от това с какво табло е колата, ако е след 98-ма - стои в средата. Ако е преди 98-ма - "играе" малко нагоре, малко надолу, но не стои в средата. Това със стоенето в средата е нарочно направено, изкуствено все едно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар