здравейте собственик сам на фиат брава 1.6 16v 103кс.проблемьт е следен:при студен мотор стартера вьрти като луд но загрее ли до средната линия товари се не върти все едно има износени втулки или слаб акумулатор.та загрее ли хвърлям боб дали ште запали или търся 4акмак баир.по стартера яси4ко е подменено и е тестван на друг фиат вси4ко е ок.клеми на акумулатора нови,маса към мотора проверено, акумулатора нов но запецва върти трудно.паля на бутане,като помагам със стартера,тогава върти на стартер до софия да отидеш,но на място неште.и при загрял мотор откъм картера се 4ува едно 4укане метал в метал,не знам дали има някаква връзка с проблема .помагайте иде лято жеги висене по кръстовища нерви.ще съм благодарен за някакви идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат брава трудно пали
Collapse
X
-
Я преди да опъваш кабелите вземи го почуквай с дървено трупче докато някой се мъчи да върти. Много прилича на шалтер проблема, имам и друга идея но ще те плаша после.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Я преди да опъваш кабелите вземи го почуквай с дървено трупче докато някой се мъчи да върти. Много прилича на шалтер проблема, имам и друга идея но ще те плаша после.
Коментар
-
al4o написа:ще пробвам дано се окажеш прав пробвах го на друга брава там няма проблеми,и нали уж е рециклиранКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
аз 4е по4нах да се плаша по4нах.днес трудно запали на газ,на бензин е малко по добре,а беше 4акмак.при палене с пълна газ първо забива след това се форсира падат оборотите и след това форсира.маслото ми е Манол 10 в 40 било много добро и на добра цена.имам още 2000 км до смяна.проблема е на газ и бензин без зна4ение.по4вам да си мисля 4е проблема е в мотора.Тракането го има и при двете горива.направо шах и мат,дали да не сменя мотора или направо собственика.патих си с предишната ми кола все влагах в нея и все по пътищата оставах.
Коментар
-
Зарежи ги тия майстори в района, Разград ти е близо, намери телефона на Румен Хинчев от темата с телефоните, Младежа е в Разград и може да те насочи към някой проверен сервиз където знаят какво правят.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар