Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с фиат браво 1.6 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с фиат браво 1.6 16в

здравейте колеги,имам един проблем с бравото ми,който се появи изведнъж.когато подам газ колата се чуди какво да направи,прекъсва.след това изведнъж се изтрелва.а когато работи на празен ход държи 700-800 оборота.ако някой има някакви идеи да сподели...колата няма газ...
    fiat bravo 1.6 16в 1996г.

Кабели ,свещи,дюзи ... бензинов филтър ако има
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

ТПС.
      Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
      ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
        ТПС.
        Мда това е
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Коя година е Бравото? С пластмасови колектори ли е? Може би му трябва ресет.

Коментар

96 година е и е с метални колектори;кабели,свещи,стъпков мотор,ламбда сонда,горивен и въздушен филтър -всичко е сменено.

Коментар

kocaka написа:
              96 година е и е с метални колектори;кабели,свещи,стъпков мотор,ламбда сонда,горивен и въздушен филтър -всичко е сменено.
              Имах същия проблем като твоя само,че аз карам на газ не на метан давам газ и се чуди дали да тръгва.Изчистиха ми не знам как се казва точно не съм запознат но точно това което подава газ там където е жилото ..изчистиха ми го вътре за 5 мин и сега никакви проблеми ..предполагам и твой то вътре,ще е черно като мой то ..отвори и си го изчисти то се чисти много лесно.

Коментар

ТПС - а

Коментар

Дросел бре.
                  Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
                    Дросел бре.
                    Твойто магаре да е мъжко, айде

Коментар

в петък смених тпс-а...всичко си беше ок. тръгнах аз и минах около 200 км. без проблем и после пак същата работа но като че придърпването е по-леко...след това видях че имам малка пукнатина на въздухоотвода точно преди дросела,но нямах време да го оправя...дано да е от това...

Коментар

FGRC написа:
                        Дросел бре.
                        Не, той е с механичен дросел. Пробива преди дросела на въздуховода също не влияе на този мотор. Все пак си го оправи да не работи с мръсен въздух.
                        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

в такъв случай трябва да сваля дросела и да го изчистя...а освен тези 4 болта мисля че са имали нещо по-особено като например жилото как се откача и после как се регулира или нещо такова...

Коментар

http://svetovno.hit.bg/VDO_0020.3GPИскаш да кажеш, че не се получава като на клипа нали? На пунтото където го има проблема се подобрява значително след като изключа развалената ламбда сонда. Малко няма логика ламбда сондата толкова да влияе ама...Пробай да изключиш буксата на ТПС или ламбдата. Направи и клип ако можеш, че ми стана интересно
                            FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                            FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

аз и да ти направя клип не мисля,че ще има полза защото то става за много кратко...след като смених тпс-са се пооправи значително,но пак си го има това прекъсване...вече почвам да се замислям за някоя дюза...вие какво мислите?

Коментар

Working...
                              X