здр.колеги.имам един проблем с фията и немога да разбера точно от какво е.Като запаля и подам газ трудно се изфорсирва понякога (това е само при стартиране на двигателя)и по време на движение като подам газ мисли малко и тогава тръгва да наема.Преди година сменях разпределителен вал и от тогава не ми харесва как върви.Гледах центровката майсторите я бяха дали на закъснение,нагласих я и колата се пооправи малко но пак е спъната.При натискане на педала на газта има едно тормозене ще кажеш че и задържат колелетата.Върти ми се в главата за запушена дюза тъй като я карам на газ.На газ колата няма проблеми.Колата е брава 1.4 12в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат брава 1.4-12v не се осфорсирва
Collapse
X
-
Кабелите са на 3 години няма проблеми не светят вечер.Свещите чисто нови на 3000 км.разтояние-0,6.Възможно ли е да е от самата центровка,че един познат кайто работи в сервиз ми каза че трябвало да се застопори разпределителния вал на тези двигатели.Ама ми се струва че ме мята да я оставя при тях да ми вземат парите.А аз си имам понятие специално за двг.Само тези датчици сами малко зор ама и с тях се справям доло горе.
Коментар
-
Няма как да ти върви идеално на газ а на бензин не и да викат че е центровка колата не впръсква както трябва сигурно е запушена или помпата не е много читава .. или я закачи на диагностика може грешки да има ,но преди това пробвай както каза колегата да откачиш клемите за 2-часаFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Не дросела не е пипан.щото от начало не ми правеше проблеми след година и половина започнаха проблемите и то я усетих на магистралата като я вкючих на бензин и я усетих че няма мощност.май ще е добре да я закарам на диагностика да ми кажат дали не е някой датчик проблемен или самия симулатор на газта да ми бърка ком.
Коментар
-
anton4490 написа:Не дросела не е пипан.щото от начало не ми правеше проблеми след година и половина започнаха проблемите и то я усетих на магистралата като я вкючих на бензин и я усетих че няма мощност.май ще е добре да я закарам на диагностика да ми кажат дали не е някой датчик проблемен или самия симулатор на газта да ми бърка ком.Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
kurticata написа:anton4490 написа:Не дросела не е пипан.щото от начало не ми правеше проблеми след година и половина започнаха проблемите и то я усетих на магистралата като я вкючих на бензин и я усетих че няма мощност.май ще е добре да я закарам на диагностика да ми кажат дали не е някой датчик проблемен или самия симулатор на газта да ми бърка ком.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар