Колеги насочете ме кой от форума може да ми направи читава диагностика в софия на дебитомер дюзи ламбда тпс всичко свързано с работата на мотора колата е браво 115 гт тоест 1.8 16 в 1999 година по талон но сигурно е произведена края на 1998 с таблото с целите кръгове е и с дисплея за километрите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kак да проверя ламбда сондата, дебитомера и дюзите?
Collapse
X
-
Re: кои колега от софия може да прави диагностика
mehanoveca написа:колеги насочете ме кои от форума може да ми направи читава диагностика в софия на дебитомер дюзи ламбда тпс всичко свързано с работата на мотора колата е браво 115 гт тоест 1.8 16 в 1999 година по талон но сигурно е произведена края на 1998 с таблото с целите кръгове е и с дисплея за километрите
-
ogi28b написа:Ако е за гледане - мога с Виза. Но само гледане. Не диагностика.
Коментар
-
Ако е за прочитане, ела на някоя среща и ще я прочетем. Ако искаш, само ми пиши, че последния път бях забравил лаптопа. Тази седмица ще съм с него, че съм обещал на колега....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
колеги днес откачих буксата на дебитомера запалих и лампичката на инжекциона светна разлика в вървенето няма никаква само дето понеже обичам да тръгвам с малко газ ми изгасна като чели от това че беше откачен и така закачих го после откачих ламбда сондата нито свети нещо по таблото нито пък има разлика в вървенето маи изчезна едно придърпване при превключване на скоростите от както я откачих и трето мерих съпротивлението на едни дюзи свалени пак от 1.8 браво и показва 12.0 ома и четирите след това измерих тези на колата без да ги свалям и показват едната 12.0 ома дръгите 2 показват 11.8 ома и последната показа 11.6 ома незнам дали съпротивлението им е от значение и незнам дали оказва влияние това че в тях има гориво докато ги мерих от тези процедури може ли да се определи нещо като прецакано
Коментар
-
Скив ся, дебитомера като го откачиш - пак си вдига обороти, но колата върви доста по-спънато, усеща се просто.Направи тая гимнастика с разкачането пак, при разкачена сонда.Абе като цяло ти трябва някой с лаптоп и ФЕС/МЕС и всичките тия неща за 5 мин ще ги видите.Разликата в съпровитлението на инжекторите идва от уреда. Не я мисли нея разлика.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар