Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат пунто 1,1,94г не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат пунто 1,1,94г не пали

Колата ми е Фиат Пунто 1,1,55к.с.,94 г-на газ и бензин.Вчера както си карах нормално на гас изведнъж угасна.Бях на лек наклон и се опитах на скорост да я запаля,но нищо не стана.После въртях въртях,но нито на гас нито на бензин запали и акумулатора падна.Един приятел ме издърпа до нас,като по пътя се опитах и на втора и на трета да запаля,докато ме дърпаше,но резултата беше нулев.Днес взех нов датчик на коляновия вал,но пак не запали.Бушона за помпата,който е зад двигателя беше изгорял.когато дам на контакт чувам как релето сработва.Другите бушони са здрави.

Ток на свещите има ли ? прегледайте и ангренажа как е.. да не е избягал с 1-2 зъба
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Re: фиат пунто 1,1,94г не пали

pavel1973 написа:
      Колата ми е Фиат Пунто 1,1,55к.с.,94 г-на газ и бензин.Вчера както си карах нормално на гас изведнъж угасна.Бях на лек наклон и се опитах на скорост да я запаля,но нищо не стана.После въртях въртях,но нито на гас нито на бензин запали и акумулатора падна.Един приятел ме издърпа до нас,като по пътя се опитах и на втора и на трета да запаля,докато ме дърпаше,но резултата беше нулев.Днес взех нов датчик на коляновия вал,но пак не запали.Бушона за помпата,който е зад двигателя беше изгорял.когато дам на контакт чувам как релето сработва.Другите бушони са здрави.
      е там до бушона за помпата има и бушон за искрата и затова не ти пали и на газ . Помпата ти е стопена и окъсила Внимавай да не гръмнеш разкай я от резервоара .Ако отказва да пали все още на газ. Подай МАСА минус кам краче 7 на бялото реле и пробвай пак Но се пак ми пиши на скайп до каде си стигнал и какво си направил ... Ще помогна с удоволстивие.
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

оправих проблема

благодаря колеги!зачистих на другия бушон клемките и даде + на бубините.след това направо го смених.сега пали,но помпата ми е заминала... засега ще карам само на газ

Коментар

Working...
        X