Колата ми е Фиат Пунто 1,1,55к.с.,94 г-на газ и бензин.Вчера както си карах нормално на гас изведнъж угасна.Бях на лек наклон и се опитах на скорост да я запаля,но нищо не стана.После въртях въртях,но нито на гас нито на бензин запали и акумулатора падна.Един приятел ме издърпа до нас,като по пътя се опитах и на втора и на трета да запаля,докато ме дърпаше,но резултата беше нулев.Днес взех нов датчик на коляновия вал,но пак не запали.Бушона за помпата,който е зад двигателя беше изгорял.когато дам на контакт чувам как релето сработва.Другите бушони са здрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто 1,1,94г не пали
Collapse
X
-
Re: фиат пунто 1,1,94г не пали
pavel1973 написа:Колата ми е Фиат Пунто 1,1,55к.с.,94 г-на газ и бензин.Вчера както си карах нормално на гас изведнъж угасна.Бях на лек наклон и се опитах на скорост да я запаля,но нищо не стана.После въртях въртях,но нито на гас нито на бензин запали и акумулатора падна.Един приятел ме издърпа до нас,като по пътя се опитах и на втора и на трета да запаля,докато ме дърпаше,но резултата беше нулев.Днес взех нов датчик на коляновия вал,но пак не запали.Бушона за помпата,който е зад двигателя беше изгорял.когато дам на контакт чувам как релето сработва.Другите бушони са здрави.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар