Здравейте колеги обращам се кам вас за помощ защото останах без идеи от какво може да е проблема.Преди няколко дни ми се наложи да разкача цялата генерация на колата,след което не знам кои дявол ме накара и да отворя свещите за да видя дали всичко при тях е добре ,за мои касмет разбазиках само све6тите на 1-ви и 2-ри цилиндар ,до този момент нямах никакви ядове , те доидоха след това оправих генерацията и за мое голямо изумление колата не работеше като хората започна трудно да пали тресе6е цялата и по-вече от 3000 оборота не мойе да се изфорсира , днес смених двете све6ти и проблема си остава сащия , до 2500-3000 оборота и то смного зор се едно е на по малко цилиндри и не знам на какво може да се далжи ,но само да оточне че не е карана от декември 2011 , а всичко по нея е сменено колата е FIAT PUNTO MK1 95г. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
двигатела се тормози
Collapse
X
-
вчера проверих всички кабелите и свещите , здрави са освен това източих резервоара и го почистих защото се опасявах от нечитав бензин , а преди да направя цялата тази лудница ,запалих колата и видях че като се пода де газ освен че се тормози почна и да плуе бензин изван горивната камера, днеска се получи абсолутно сащото , няма никакви подобрения
Коментар
-
колега проверката я направих като свалих на всеки един цилиндар по отделно свещите и саответно кабелите кам тях и помоща на стартера проверих всякаедна свещ, по този начинб освен че ги проверих се оверих и че бобините са здрави , и точно поради тази причина се допитвам до вас клегите от форума
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар