Здравейте колеги. От вчера имам странен проблем. Колата ми е Fiat Punto 1.2 75кс. 1995г. ELX ... Вчера по обяд се прибирам и колата си работи напълно нормално, след няколко часа тръгвам да излизам и след запалването от нищото колата почна да прекъсва(работи като трактор :D ), губи мощност и свети лампата за инжекциона... След като я подкарах се усеща спада на мощност и лек мирис на бензин... Като в същото време лампата понякога гасне, но през повечето време си свети! Аз съм от Самоков и тук няма добри майстори камо ли някой къдърен който да я закачи на компютър... Кажете моля от какво може да е проблема?! Отворен съм на всякакви предложения...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светеща лампа за инжекцион и мирис....
Collapse
X
-
badazzcska написа:Колега стигнах до заключението, че е сдала багажа дюзата на първи цилиндър... Сега трябва да потърся от някъде да взема!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
На първия цилиндър няма искра... Дюзите са си наред! Свалих ги и ги позачистих, лошото е, че при свалянето на едната се видя, че липсва част от шапката! В последствие и другото падна вътре някъде... Знаете ли дали се продава само шапчица? Гумата която е в края който влиза в двигателя... То от една беля в друга се вкарахме! Пуст късмет...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар