Какви са симптоми издухала гарнитура на главата.Като дадеш газ и надува въздух в казанчето,неравномерни обороти ,пуши бяло повече или се бъркам за изброените неща.Може ли без да се отваря да се разбере?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са симптоми за издухала гарнитура на главата
Collapse
X
-
ivel написа:точно това са част от симптомите +лошо парно,прекъсване,повишена работна температура,а може и смесване на маслото с антифриз,сиреч маслото става на боза.последното не е задължителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ivailo rachev написа:Има манометри,които се закачат на казанчето и показва дали надува.Другото си го казал за бълбукането в казанчето.Fiat Marea weekend 1.6 16v 76 kw 98g
Коментар
-
Колега, ако си издухал гарнитура- като запалиш и тръгнеш да я караш точно след 10 минути ще ти изхвърли водата, ще почнат да вият перките, парното ще спре и стрелката вътре ще удари тавана за секунди.Това са ти симптомите и не питай от къде знам - 3 пъти ми гори гарнитура малкия съркофаг.Остави тва с маркучите- мойте си бяха меки и пак ми беше прогорила гарнитурата между 3 и 4 цилиндър.
Коментар
-
decho написа:ivailo rachev написа:Има манометри,които се закачат на казанчето и показва дали надува.Другото си го казал за бълбукането в казанчето.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
.
alexk написа:Колега, ако си издухал гарнитура- като запалиш и тръгнеш да я караш точно след 10 минути ще ти изхвърли водата, ще почнат да вият перките, парното ще спре и стрелката вътре ще удари тавана за секунди.Това са ти симптомите и не питай от къде знам - 3 пъти ми гори гарнитура малкия съркофаг.Остави тва с маркучите- мойте си бяха меки и пак ми беше прогорила гарнитурата между 3 и 4 цилиндър.Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар