Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 16V Проблем със скоростите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Имам проблем при потегляне на 1 скорост при Фиат Браво 1

nora.todorova написа:
    "Може би недостатъчни шофьорски умения?Регулирайте съединителя да отделя там, където ти е най-удобно.Мисля, че е с жило, но нека колегите да кажат. Аз такъв Фиат не съм карал."Колеги, регистрирах се тук за да каже, ако някой е имал същия проблем какво може да е. На втора кола ми се слува. Само, че предишната беше пежо 306. Тогава я карах на трима майстори. Първия смени съединителя и платих 440 лв. Продължаваше да го прави същия проблем. След това я закарах на втори и ми взе, не си спомням колко за смяна на тампон на двигателя и третия ми каза, че твърдо е заден мост. Накрая я продадох. То е ясно, че в Понеделник ще се ходи на майстор. Надявах се някой да подскаже къде да погледне мъжа ми, може да е нещо елементарно.Що се отнася до шофьорските ми умения съм активен шофьор от 1990 година. Почти няма марка автомобили, които да не съм карала в ляво и дясно движение. Бончо Дунев (рали състезател) ме е учил да шофирам. Все си мисля, че съм научила нещо за тези 23 години зад волана
    В София има достатъчно кадърни сервизи, които да диагностицират и отстранят проблема.Когато тресе, променя ли се нещо, като се върти волана?
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Илиян, закарах я на майстор и той като я пробва каза, че 100% е съединител Говорих му за жило, за другите неща където предположи, че може да са, но той ми се изсмя и каза да не чета много по форумите а да докарам колата тази седмица. Така и ще направя май.

Коментар

Този дето ти се е изсмял, накарай го да ти гарантира, че проблема е от съединителя. И ако не е от него, след като го смени (а нека да му е, да види на тази кола как се сменява съединител), да го отстрани безплатно, или да ти върне парите за труда (частите са си за теб). То много лесно така да се изсмееш.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
        X