Здравейте колеги,искам да сменя ТПСа на Бравата, но да попитам има ли нещо особено при смяната или само развивам болтовете и слагам новия?И да попитам: това на снимката е ТПСа нали? п.п. колата е Брава 1,4 12V[/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ТПС...
Collapse
X
-
Аз никога не бих се хванал да го правя,просто при тези ТПС-и необяснимо не става.Аз практикувам така,при съмнение за проблем се сменя цялата моноинжекция,иначе никога не можеш да го нагласиш както трябва,особено хубавите менторляци,които ни продаватFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Аз никога не бих се хванал да го правя,просто при тези ТПС-и необяснимо не става.Аз практикувам така,при съмнение за проблем се сменя цялата моноинжекция,иначе никога не можеш да го нагласиш както трябва,особено хубавите менторляци,които ни продаватВсичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
-
nikawr написа:Mury написа:Аз никога не бих се хванал да го правя,просто при тези ТПС-и необяснимо не става.Аз практикувам така,при съмнение за проблем се сменя цялата моноинжекция,иначе никога не можеш да го нагласиш както трябва,особено хубавите менторляци,които ни продаватFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
BLECRAM написа:Нали те следи колко газ подаваш...Трябва да е в нулево положение - това се прави в завода.При нас е проба / грешка .Спазвай цветовете на самия TPS или маркировката черен/черен , кафяв/кафяв и т.н.Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
-
Ето нещо от ситруен: http://datasheet.bgbox.net/ecu/A2.2....Подобно нещо дали няма за нашите брадвички....Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар