някви идеи.откъде да почвам, на фес не отчита грешка, гърми на бензин, мисля си може ли да е прескочил ремък? благодаря на отзовали те се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мареа 1.8 16в гърмежи в смукателния колектор
Collapse
X
-
u_bo
Re: мареа 1.8 16в гърмежи в смукателния колектор
marea-ta написа:някви идеи.откъде да почвам, на фес не отчита грешка, гърми на бензин, мисля си може ли да е прескочил ремък? благодаря на отзовали те се!
-
Synthy написа:Тази тръба е за охлаждане на алтернатора. Няма отношение към въздуха в двигателя и паленето.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Я си провери свещите и бубините. Търси нещо което пренадува в колектора, не е от пробив на въздуховода. Провери си и горивния регулатор, може да тече от вакумния му маркуч в колектора и от това да пренадува.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Това което си разкачил е тръбичката идваща от клапана за бензинови пари. Преди време там имах пробив и смучеше въздух но нямаше гърмежи. Да не си бутал комутатора(да си разкачал и него), един плосък датчик с многожична букса!?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
alvanovo написа:marea-ta написа:аз там съм с маншон от каре и е нов,ама се сещам за друго място откъм ангренажа дето има една тръба,наскоро я разкачах.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
благодаря за мненията на всички.Проблемът е решен разхлабена маса, тази над хидравличната помпа/ с една дума спирал е тока към мотора респ. към бобини и от там нямаме запалване.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар