От известно време Фиатчето ми по- трудно пали сутрин и първоначално двигателят работи с прекъсване/ все едно работи на 3 цилиндъра/ Като поработи малко всичко се оправя. Когато двигателят е загрял няма проблеми. Подозирам като причина свещите- дали може да е от тях?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1-Трудно пали
Collapse
X
-
Абе е не точно свещите след редица ръчкания на колегата Емо91 с трудното палене , и след редица опити и ръчкания , смени си компа с такъв без емобилайзер и колата пали като кибрит, неговия беше прецакан и неможеше да му се прави диагностика.По клипове които ми е пращал палеше като москвич с доста зорно въртене Иначе пробва всичко , кабели , свещи , бобини , дори впръска бензин на дросела. Но неговата не прексваше на 2-3 цилидара порсто трудно палеше. По скоро твоето е към свещ кабели бобина и тн. Стъпков мотор , ТПС на жилото на газта ... провери всички други неща последно набеди компа. Провери си кабелите ,свещите и бобините най-напред ... и пиши до къде си стигнал.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: fFiat Punto 1.1-Трудно пали
foramen написа:От известно време Фиатчето ми по- трудно пали сутрин и първоначално двигателят работи с прекъсване/ все едно работи на 3 цилиндъра/ Като поработи малко всичко се оправя. Когато двигателят е загрял няма проблеми. Подозирам като причина свещите- дали може да е от тях?
Коментар
-
white_shark написа:Е антифриз не губеше ли,не пушеше ли през ауспуха?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
white_shark написа:Е антифриз не губеше ли,не пушеше ли през ауспуха?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар