при студен старт повдигачите ми чукаха докато позагрее!преди два дена ги сменихме и сега пали по тихо но започват да чукат при загрял двигател!маисторат ме убеждава че като се понапаснели ще утихнат!а това дали е така????карам я с 10в40 парвоначално след ремонта минеше ли 2000 оборота и забиваше муцуна оказа се грешна центровка на валовете,след корекциа е по добре но на пета като и подам гас се чуди да трагва или да спира моля за вашите савети!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с хидроповдигачите на пунто 1,2 16в мк2
Collapse
X
-
u_bo
Re: проблем с хидроповдигачите на пунто 1,2 16в мк2
koko8212 написа:при студен старт повдигачите ми чукаха докато позагрее!преди два дена ги сменихме и сега пали по тихо но започват да чукат при загрял двигател!маисторат ме убеждава че като се понапаснели ще утихнат!а това дали е така????карам я с 10в40 парвоначално след ремонта минеше ли 2000 оборота и забиваше муцуна оказа се грешна центровка на валовете,след корекциа е по добре но на пета като и подам гас се чуди да трагва или да спира моля за вашите савети!!!!!!
-
u_bo
koko8212 написа:карам сьс селениа 20к 10в40!ти какво ще ми предложиш?
Коментар
-
koko8212 написа:а дали да не минавам на по гъстичко 15в40?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар