Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с хидроповдигачите на пунто 1,2 16в мк2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с хидроповдигачите на пунто 1,2 16в мк2

при студен старт повдигачите ми чукаха докато позагрее!преди два дена ги сменихме и сега пали по тихо но започват да чукат при загрял двигател!маисторат ме убеждава че като се понапаснели ще утихнат!а това дали е така????карам я с 10в40 парвоначално след ремонта минеше ли 2000 оборота и забиваше муцуна оказа се грешна центровка на валовете,след корекциа е по добре но на пета като и подам гас се чуди да трагва или да спира моля за вашите савети!!!!!!

Re: проблем с хидроповдигачите на пунто 1,2 16в мк2

koko8212 написа:
    при студен старт повдигачите ми чукаха докато позагрее!преди два дена ги сменихме и сега пали по тихо но започват да чукат при загрял двигател!маисторат ме убеждава че като се понапаснели ще утихнат!а това дали е така????карам я с 10в40 парвоначално след ремонта минеше ли 2000 оборота и забиваше муцуна оказа се грешна центровка на валовете,след корекциа е по добре но на пета като и подам гас се чуди да трагва или да спира моля за вашите савети!!!!!!
    смени си маслото с читаво за да утихнат на загрял ДВГ

Коментар

карам сьс селениа 20к 10в40!ти какво ще ми предложиш?

Коментар

koko8212 написа:
        карам сьс селениа 20к 10в40!ти какво ще ми предложиш?
        Castrol Magnatec 10/40 - от определени места или Yacco 10/40 - от определени местаи още нещо -- на загрял ДВГ измери с манометър на мястото на датчика на маслото - какво е налягането.

Коментар

а дали да не минавам на по гъстичко 15в40?

Коментар

koko8212 написа:
            а дали да не минавам на по гъстичко 15в40?
            Е ти с това не можеш да ги напълниш, пък с по гъстото съвсем. Съветвам те да промиете двигателя преди следващата смяна. Особенно ако колата е вкарана скоро от Италия
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

при смяната им личеше,че е доста чист и читав!

Коментар

Working...
              X