аз също съм за бензинова помпа.още малко и ще купуваш нова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат пунто, гасне и прекъсва
Collapse
X
-
Една позната така караше, с 10лв бензин и все на изпарения в резервоара.Нямала пари да слага по повече, а аз и обяснявах, да си слага пак по 10лв, но 10лв над резервата....Сега се оплака, че изгоряла помпата и са я боцнали със 160-170лв + смяната... Не си прави експерименти, ще ти излязат солени!Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
-
bummer написа:Една позната така караше, с 10лв бензин и все на изпарения в резервоара.Нямала пари да слага по повече, а аз и обяснявах, да си слага пак по 10лв, но 10лв над резервата....Сега се оплака, че изгоряла помпата и са я боцнали със 160-170лв + смяната... Не си прави експерименти, ще ти излязат солени!
Коментар
-
ivel написа:ключа към истината е че си с по-широки гуми и си протрил маркуча през който наливаш бензин на бензиностанцията(наподобява гофра и се намира над задно дясно колело).в следствие на това като караш самото колело хвърля кал и вода в резервоара и се затлачва цедката.внимавай защото можеш и помпата да изгориш така.като за начало трябва да смениш маркуча,горивния филтър и отново да почистиш цедката на помпата и резервоара.успех,че си влязъл в голям филм.ако не знаеш нещо питай
Коментар
-
wwalker написа:Какви са ти гумите отзад - размер, широчина и височина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар