Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фиат пунто, гасне и прекъсва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това казвам и аз гумите са важни.иначе ще направите като онази дето си измила п..та ,а си нацпала г...а.причините за случилото се е комбинация от широки гуми и претоварване.мен ако питаш си вземи или нов маркуч или здрав втора употреба.резервоара можеш да го почистиш отгоре ,като свалиш бензиновата помпа.успех с ремонтите

Коментар

НЕмога да разбера къф ви е проблема с широките гуми ... Карам същото 1.1 S с джанти 15ки 6 лъча с гуми 195/50/15 Dunloop с газови амортисиори чистак барсак нови , газ/бензин ... Имах тези проблеми които описа колега за лашкането и загуба на мощност бяха от прецакаna помпа , после 2ра сложих стара и пак така , и накря си купих чисто нова помпа , и искара 2-3 дена и пак така и общо взето проблема е че се натрупваше нещо като кал на мрежата на помпата и не можеше да смуче , два пати я чистих и вече 6-7 месеца няма проблем , на бенз излита :Д на газ се мота , но ще и присадя ТАП Кобра , с 13ките правех на 3та 120 км/ч сега с 15ките правя на 3та 100/км/ч 6000 rpm но кажи речи диаметъра на джантата лъже скоростомера.Но важното е ,че е като паяк в завоите влиза и се държи за вътрешнoстта на завойте
      Прикачени файлове
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

wwalker написа:
        Какви са ти гумите отзад - размер, широчина и височина?
        еми 175,70,13

Коментар

gari_niko написа:
          wwalker написа:
          еми 175,70,13
          височки са
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
            gari_niko написа:
            wwalker написа:
            еми 175,70,13
            височки са
            незнам как се добавя фаил тука долу нещо не иска да ми пъкне снимката да видите но ще пробвам пак да я кача ..... снимка на тоя маркуч вижте колко се е протрило и какви дупки са какво чудо е !! http://dox.abv.bg/files/DownloadFile...11047&sha=0&m=

Коментар

gari_niko написа:
              wwalker написа:
              еми 175,70,13
              еми там ти е проблема... макс допустимо си до 165/70/13Няма какво да се чудиш, че като седнат 3-ма отзад и ти претрива маркуча.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                gari_niko написа:
                wwalker написа:
                еми 175,70,13
                еми там ти е проблема... макс допустимо си до 165/70/13Няма какво да се чудиш, че като седнат 3-ма отзад и ти претрива маркуча.
                НЕ пускам да сядат 3ма ! Ти карал си такава кола с 4+1 се едно незнам кво караш пълен ужаст е ! Тежат си ! макс 3 ма човека секи на мястото си и малко багаж ...Не съм нито такси нито автобус ... даже се радвам на тея с 2те врати ... и се чуда що не си взех такава ... Тежат му на моторчето тея хора

Коментар

gari_niko написа:
                  Fiat_Punto11 написа:
                  gari_niko написа:
                  wwalker написа:
                  еми 175,70,13
                  височки са
                  незнам как се добавя фаил тука долу нещо не иска да ми пъкне снимката да видите но ще пробвам пак да я кача ..... снимка на тоя маркуч вижте колко се е протрило и какви дупки са какво чудо е !! http://dox.abv.bg/files/DownloadFile...11047&sha=0&m=
                  invalid.session ....

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                    НЕмога да разбера къф ви е проблема с широките гуми ... Карам същото 1.1 S с джанти 15ки 6 лъча с гуми 195/50/15 Dunloop с газови амортисиори чистак барсак нови , газ/бензин ... Имах тези проблеми които описа колега за лашкането и загуба на мощност бяха от прецакаna помпа , после 2ра сложих стара и пак така , и накря си купих чисто нова помпа , и искара 2-3 дена и пак така и общо взето проблема е че се натрупваше нещо като кал на мрежата на помпата и не можеше да смуче , два пати я чистих и вече 6-7 месеца няма проблем , на бенз излита :Д на газ се мота , но ще и присадя ТАП Кобра , с 13ките правех на 3та 120 км/ч сега с 15ките правя на 3та 100/км/ч 6000 rpm но кажи речи диаметъра на джантата лъже скоростомера.Но важното е ,че е като паяк в завоите влиза и се държи за вътрешнoстта на завойте
                    Ама, ко’ разправяш...самолет...На кантар съм да си продам Бравата 1.6 16V и BMW-то и да си купя 1.1 S
                    BMW 318is COUPE 140hp
                    FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

valeri_86_ написа:
                      Fiat_Punto11 написа:
                      Ама, ко’ разправяш...самолет...На кантар съм да си продам Бравата 1.6 16V и BMW-то и да си купя 1.1 S
                      ми в та криза :д дане мислиш ,че друго те чака :Д Всички ни са ясни БМВтата ... това не е форум за тях ако са били китка за мирасане нямаше да караме сапунерки ... Повечето който ги имат ги ползват за паметници седат и си ги гледат. Не казвам че си от тях и дай боже да не си... Просто приказките им са повече от ... друго е с 20 лева да навартиш 280-300 км , друго е да напраиш 2 намотки с БМвто и да скляпаш после ...

Коментар

точно с тези гуми причината е претоварване,а и е логично.притрива се маркуча.всичко друго са празни глупости.а онзи дето е карал с 15ц,колко пъти си я товарил колата,че и ти щеше да се чудиш какво да правиш

Коментар

ivel написа:
                          точно с тези гуми причината е претоварване,а и е логично.притрива се маркуча.всичко друго са празни глупости.а онзи дето е карал с 15ц,колко пъти си я товарил колата,че и ти щеше да се чудиш какво да правиш
                          Товарех я някога ... ! Това не е товарна кола ! Нито Москвич ! Спокойно си возя , себе си +3 ма едри човека и 20-30 кг багаж , без да опира нищо никаде ... се пак размера на гумите ми е 50 ...отдело съм се зайграл и със задни дискови спирачки , но това е друга тема ... Въпроса е ,че не искам да карам 3 ма човека едри и багаж , понеже колата става адски тромава и мудна ускорява супер бавно ,това ме дразни ... И се пак си я права за врътки , не да превозвам тухли 4ки с нея ... От претоварване с вестници едно такова Пунто лагера на задния мост му е заминал и седи разкрачено ...

Коментар

ivel написа:
                            Според мен си прав, вчера реших да си направя експеримент, не съм я карал от 2 седмици колата и отидох до близката бензиностанция на 2 км от дома ми със 3, 4 огасвания по пътя ,сипах 10лв бензин и сигурно към 1 литър и нещо се изля на гумата ,после с още 2,3 огасвания си стигнах унас, днес баща ми търси такъв маркуч но без успех, на повечето места са му казали да отиде до някоя авто морга и да намери пунто с здрав такъв маркуч, и сега въпросът ми е с какъв друг маркуч евентоално би могъл да се замени тоя стария, той е пластмасов, или пък ако се продава някаде кажете ми точното му наименование и цена ако знаете.... това е

Коментар

търси си тогава втора употреба здрав .и си изчисти резервоара,цедката и смени горивния филтър

Коментар

Колегата ти е казал как да си оправиш проблема, пък ти продължавай да си правиш експерименти.И да "на 2 км от дома ми със 3, 4 огасвания по пътя". Купи си един кореселин, един силикон и един бинт. 20 лв. има няма. Иначе ние ще почнем залагания кое първо ще ти се прецака по колата. Аз залагам на бензинова помпа.
                                S_BANKOV написа:
                                Мажеш тънко силикон навсякъде навиаш с бинт, пак мажеш и пак навиваш, така няколко пъти. изчакваш хубаво да изсъхне и монитарш. преди това хубаво да обезмаслиш тръбата.
                                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
                                X