Колеги скоро от интерес замерихме компресията на Фиатчето и излезна много интересна, колата работи тихо почти не се чува, мотора не вибрира, гори г/д нормално , върви прилично , даже карал съм 2-3 1.6ци (най-бързия мотор) и моята си ми харесва най-много, НО комресията и е доста лоша, различна във всеки цилиндър. Първи цилиндър 10 втори цилиндър 11,5 трети 8 четвърти 12,510-11,5-8-12,5. Колата не пипа маслото, със сигурност ми е отваряна главата, най вероятно е прегрявана. Казаха ми че е от клапаните, криви или не точно паснати и до колкото разбрах главата доста ми е шлайфана и май не може повече а и да може не е хубаво. Вие какво мислите някви предложения да имате иначе аз така си я карам от както съм я взел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Различна компресия на Фиат Браво 1.6
Collapse
X
-
Re: Различна компресия на Фиат Браво 1.6
tapkachev написа:Колеги скоро от интерес замерихме компресията на Фиатчето и излезна много интересна, колата работи тихо почти не се чува, мотора не вибрира, гори г/д нормално , върви прилично , даже карал съм 2-3 1.6ци (най-бързия мотор) и моята си ми харесва най-много, НО комресията и е доста лоша, различна във всеки цилиндър. Първи цилиндър 10 втори цилиндър 11,5 трети 8 четвърти 12,510-11,5-8-12,5. Колата не пипа маслото, със сигурност ми е отваряна главата, най вероятно е прегрявана. Казаха ми че е от клапаните, криви или не точно паснати и до колкото разбрах главата доста ми е шлайфана и май не може повече а и да може не е хубаво. Вие какво мислите някви предложения да имате иначе аз така си я карам от както съм я взел.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
1. При напълно студен двигател2. Въртене на стартер3. Всички цилиндри един след друг4. Не знам само сложихме компресомера и въртяхме стартера.После примерихме компресията пак на едно браво 1.6 студено на него му беше еднаква компресията 12,5 на всички цилиндри.Fiat Bravo 1.6 GT
Stilo 1.9JTD - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар