Здравеите колеги , от скоро имам проблем с пунтото оборотите играят , и са много ниски от какво може да е някои сблъсквал ли се е с такав проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неравномерни обороти на пунто 1.2 16в
Collapse
X
-
sporting ABART написа:Да колега колата има газ от 4 месеца , ГИ Фобос , от каде може да смуче въздух.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
2000 г. , днес като я закачих на компа ми даде грешка ламбда сонда невалиден сигнал или нещо такова , изчистиг грешката запалих колата оставих я да работи на обороти докато не загрее , и се оправи сама оборотите се стабилизираха но не знам до кога , ще я следя да видим нали пак ше се влоши работата и каква по точно грешка в ламдата ми излиза, докато работеше и загряваше работеше така зле , стоиностите на лабдата бяха забили на някакав волтаж и оборотите играеха , след това изведнаж се стабилизираха и сигнала започна да си се изменя както си мъ е реда (да прави корекция на сместа ) маи ламбда сондата е трагналаpunto 1.2 16V sporting
Коментар
-
S_BANKOV написа:sporting ABART написа:Да колега колата има газ от 4 месеца , ГИ Фобос , от каде може да смуче въздух.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар