Благодаря ви колеги за мненията , модела няма стапоково моторче , дроселовата клапа е изчистена , нови свещи и кабели и си е все така . Не могда да разбера от какво
На бензин и на гас играя , сега ще отида да я закача да видя за грешки но се смнавам да има , и ако няма маи ще се насоча пак кам парвоначалното свещи , въпреки че много ме самнява да е от тях .
2000 г. , днес като я закачих на компа ми даде грешка ламбда сонда невалиден сигнал или нещо такова , изчистиг грешката запалих колата оставих я да работи на обороти докато не загрее , и се оправи сама оборотите се стабилизираха но не знам до кога , ще я следя да видим нали пак ше се влоши работата и каква по точно грешка в ламдата ми излиза, докато работеше и загряваше работеше така зле , стоиностите на лабдата бяха забили на някакав волтаж и оборотите играеха , след това изведнаж се стабилизираха и сигнала започна да си се изменя както си мъ е реда (да прави корекция на сместа ) маи ламбда сондата е трагнала
Да така е колега ще работи бес маркуч пред дросела , с триста зора днес открих проблема че е в лабда сондата , поне вече знам от какво е и се надявам да се оправи
Коментар