Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Fiat Brava 1.6 , разход - 21 градско

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

точно за нея,май с безплатната версия не става,поне тая която имах аз.Адаптера ми е самоделка за 1лв с преходник за лаптопа усб рс 232 за 9 лв
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
      точно за нея,май с безплатната версия не става,поне тая която имах аз.Адаптера ми е самоделка за 1лв с преходник за лаптопа усб рс 232 за 9 лв
      Мерси Значи така или иначе е добре да мина през ФИАТ сервиза да си я видят момчетата. Силно се надявам да е от адаптацията, а да не е нещо сериозно.
      Fiat Brava 1.6 16V 2000г. бяла, Бургас

Коментар

На мене колега от форума ми изпрати версия която нулира адаптацията но не знам как да я пратя,Той компютъра прави каквото му кажеш ,а не каквото искаш

Коментар

янко написа:
          На мене колега от форума ми изпрати версия която нулира адаптацията но не знам как да я пратя,Той компютъра прави каквото му кажеш ,а не каквото искаш
          Качи я в DOX и ми пусни линка
          Fiat Brava 1.6 16V 2000г. бяла, Бургас

Коментар

янко написа:
            На кой двигател ресетва адаптацията - 1.6 16V с метален или пластмасов колектор?
            The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
            Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
            Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Пласмасов,49ф

Коментар

янко написа:
                Пласмасов,49ф
                Аз с Visa също мога да ресетвам адаптацията на този двигател. Интересно дали може на другият с нещо различно от оригиналният Fiat-Lancia Еxaminer
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Виж brava/bravo/ 99 /100. Отпред до акумууатора се намира бензиновото еку,виж на него какво пише.Би трябвало да е IAW 49f Може да свържеш Фиат еку скан и като мареа 1,6 100 въпроса е да е същиото еку. И да трябва ти преход 16 пина ОБД стандарт към 3 пина фиат алфа ланча. Безплатната версия не може да ресетва. Ето малко инфо:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44072

Коментар

Working...
                  X