Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Fiat Punto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Fiat Punto

Здравейте,Първо искам да отбележа, че съм жена и предварително се извинявам, ако някой от въпросите ми са глупави, но имам нужда от малко помощ. Карам Фиат Пунто 1999 г. и днес както си шофирах, след спиране на един от светофарите колата тръгвайки, започна да ръмжи, между 1000 и 2000 оборота и едва тръгва докато не набере малко скорост. Също така в спряло положение, но запалена, цялата се тресе и то поне според мен доста, като оборотите ту спадат до към 500, ту се вдигат малко над 1000. Имам подозрения по моята "компетентност", че вероятно са свещите, а и в действителност не са сменяни, от както е купена колата. Миналата година имах подобен проблем, но в значително по-малка степен и ходих в един сервиз, където ми смениха бобината, като нещата се подобриха, но все пак имаше леко претрисане и за това я закарах в Александър Ауто, където ми казаха, че бобината и свещите са ок, и е имало грешки в компютъра, които са зачистени, както и ми са ми сложили бензинова добавка и след това колата вървеше супер и за това си мисля пак там да я закарам. Моля ви, ако може да ми кажете според вас наистина ли се ориентирам правилно за свещите и кабелите и горе долу колко ще ми струва подмяната им с нови. Благодаря ви

По обяснението си мисля че наи доброто което можеш да направиш за колата е да я закараш при някои които знае какво прави За свещите щом не са сменяни няма да сгрешите ако ги смените но дали това е проблема ...... За съжаление от такова разстояние и с такива обяснения толкова мога да помогна.......сори!
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Благодаря Ви за бързия отговор! На мен много ми се иска да я закарам при някой, който знае какво прави, но ме е яд, че където и да отида като видят младо момиче, което грам не разбира от нищо, си правят каквото искат.. Утре ще я закарам дано се оправи...

Коментар

Здравей колежке,И аз съм жена и имам същия проблем с "майсторите".Като съвет не ходи в Александър Ауто,а разгледайраздела Сервизи и Магазини.Аз лично ходя само на две места за поддръжка на колата.Съвет не смея да дам ,макар и да предполагам няколко неща.Ще пратя и Л.С.
        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

кола

Ела на срещата в неделя зад БИЛА Славия все някой ще има такава кола да е види а с кой двигател е
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Това е много добра идея -колегите най малкото ще те пратят при доверен човек!
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Здравейте, съжалявам, че сега пиша Колата я оправих, уж е добре, ще видим, само се моля да не ми прави повече проблеми... Оказа се замърсена дросел клапа и смяна на свещи и кабели! За събирането в неделя, за съжаление няма как да се включа на работа съм! Много ви благодаря на всички

Коментар

Working...
              X