S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С ФИАТ БРАВО 1.8 БЕНЗИН/ГАЗ
Collapse
X
-
-
u_bo
S_BANKOV написа:Щом няма мощност търси скъсан въздуховод, най - вероятно за тово са ти казали че и дебитомера е дал фира.
Коментар
-
u_bo написа:S_BANKOV написа:Щом няма мощност търси скъсан въздуховод, най - вероятно за тово са ти казали че и дебитомера е дал фира.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
u_bo
S_BANKOV написа:u_bo написа:S_BANKOV написа:Щом няма мощност търси скъсан въздуховод, най - вероятно за тово са ти казали че и дебитомера е дал фира.
Коментар
-
проблема е решен !!!!!!!!!!!!! от два дни почна да смуче вьздух и си викам да погледна евентуално дали ще открия проблема и да го отстраня ако мога разбира се и разглобих всичко до колектора . единия маркуч е понацепен но това е от 2 години и колата си работи така безотказно ,но реших все пак да поогледам всичко понеже в понеделник 10:00 имам уговорка с майстор да я гледа...та разглобих всичко на сьставни части и го почистих с спрей-дроселна клапа моторче за празен ход и залепих вьздуховода ,които беше сцепен-с полиуретан (салам) . Дойде ред на сглобяването сглобих дросела и го монтирах...дойде ред на вьздуховода които като го хванах и го изправих отвесно от него изпадна смачкана салфетка....за кьсмет всичко в един момент се подреди ...В деня в които се започнаха проблемите реших да погледна филтрите-газов и вьздушен .свалих капака на филтьрната кутия и с филтьра отидих до магази взех сьщтия и го смених . Запалих колата и след 20 метра започнаха ядовете... а салфетката ще питате откьде се появи в вьздуховода при положение ,че я намерих между филтьра и мрежата на дебитомера с две думи и от двете страни е затворено...За лош кьсмет на ботуша на амортисьора бях оставил салфетка с която бьршех щеката за масло ....деня беше ветровит и за зла участ духнал салфетката точно в вьздуховода... Изкарах салфетката от там и си спестих стотици левове- в момента щях да имам резервен дебитомер от 452-672лв,бензинова помпа 90-210лв и моторче за празен ход360 лв само до тук едни луди пари...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар