Не би ли трябвало ако моторчето за свободен ход неработи коректно да се форсира двигателя а не да работи неравномерно на празен ход(да се тресе)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с оборотите на празен ход и палене
Collapse
X
-
Когато е прецакано моторчето (поне при 1,8, но трябва да е същото за 1,6) оборотите играят от 1500-2000 до почти 0. Самото моторче на 1,6 не е като на 1,8 и не мога да ти дам съвет как да го изчистиш, но WD40 не е добър вариант.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Какво се оказа нямам проблем с датчиците компа е записал повишено налягане в колектора,оборотите са ми нормални проблема бил в оборотомера.Казаха ми да се провери дали правилно е зацепен ремъка,какви са симптомите ако е прескочил зъб.Възможно ли е от запушена картерна вентилация или нагорели клапани от газта.Fiat Marea weekend 1.6 16v 76 kw 98g
Коментар
-
decho написа:Какво се оказа нямам проблем с датчиците компа е записал повишено налягане в колектора,оборотите са ми нормални проблема бил в оборотомера.Казаха ми да се провери дали правилно е зацепен ремъка,какви са симптомите ако е прескочил зъб.Възможно ли е от запушена картерна вентилация или нагорели клапани от газта.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
decho написа:Какво се оказа нямам проблем с датчиците компа е записал повишено налягане в колектора,оборотите са ми нормални проблема бил в оборотомера.Казаха ми да се провери дали правилно е зацепен ремъка,какви са симптомите ако е прескочил зъб.Възможно ли е от запушена картерна вентилация или нагорели клапани от газта.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На първа страница съм писал че имам газ,регулатора е сменян няма ефект.Тресе на газ и на бензин еднакво,пуши повече бяло на студена и загряла от другите коли и на двете горива.Най вероятно издухала гарнитура.Другото което ми прави впечатление че като превключа от газ на бензин на свободен ход и гасне,пробваш да запалиш върти бая докато запали и пали като трактор.Fiat Marea weekend 1.6 16v 76 kw 98g
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар