Колеги, моля ви за помощ. Имам следния проблем със скоростната кутия.1-ва 3-та и 5-та почти не влизат, а като влезнат и карам на тях при малко по -силно подрусване излиза от скорост, 2-ра 4-та и задна нямат проблем, но когато съм на полу-съединител се чува някво тропане от доло под скоростния лост. Моля за мнение от какво може да се е получило.Благодаря ви предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростната кутия на Фиат типо
Collapse
X
-
Да като се скъса тампона кутията увисва и от напрежението в щангите изключва.Погледни и механизма който е на рейката. Той трябва да се движи свободно!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Мерси днес се появи още един проблем, мисля че е в следствие от проблема със скоростната кутия. Явно с това "увисване" върху рейката някой мъркуч е заминал. Щото днес я запалих да поработи и хидравликата не работеше и нямаше масло в казанчето, и като заграя мотора почна да пуши и да мерише на изгоряло масло...
Коментар
-
d3sTa написа:Мерси днес се появи още един проблем, мисля че е в следствие от проблема със скоростната кутия. Явно с това "увисване" върху рейката някой мъркуч е заминал. Щото днес я запалих да поработи и хидравликата не работеше и нямаше масло в казанчето, и като заграя мотора почна да пуши и да мерише на изгоряло масло...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Еми спраскал се е тоя на високото налягане от помпата към рейката и понеже е близо до двуцевката явно там се е изпр.... и после е изгоряло маслото. Имам един такъв маркуч, ако се интерсуваш пиши лично!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар