Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виене при натискане на съединителя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виене при натискане на съединителя

Какво ми предстои?Да вметна че досега на колата не е сменян съединителя на 230 000 км е.

Re: Виене при натискане на съединителя

nai7 написа:
    Какво ми предстои?Да вметна че досега на колата не е сменян съединителя на 230 000 км е.
    Ми най вероятно смяна на съединител Най вероятно е аксиалния лагер, но те съветвам да е целия комплект. Проверете състоянието на претискателя и диска и преценявайте на място.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      nai7 написа:
      Ми най вероятно смяна на съединител Най вероятно е аксиалния лагер, но те съветвам да е целия комплект. Проверете състоянието на претискателя и диска и преценявайте на място.
      Ужасно. Както казваш най-добре ще е да се смени всичко че да не се налага пак да се прави нещо по него.

Коментар

сменяваи всичко защото само за труд да свалят кутията да сменят нещо и да я сложат взимат по 100 лв да ги вадиш 2 пъти не е оферта

Коментар

е ти какво искаш-230 000 със сигурност ти е абортирал целия комплект съединител,макар че да издържи толкова си е постижение

Коментар

[quote="ivel"]е ти какво искаш-230 000 със сигурност ти е абортирал целия комплект съединител,макар че да издържи толкова си е постижение[/quoteАз съм третия собственик на колата,втория освен носачи и ангренаж не е сменял друго,ако се вярва на документи и италианеца също не е барал нищо по съединителя.Колата я взех на 150 000 сега показва 232 Само се чудя дали да я карам докато издаде багажа или да си спестя главоболието да се ядосвам някъде по пътя че съм идиот и не съм го сменил при всичките знаци които ми дава.

Коментар

сменяй,сменяй ,да не боли повече

Коментар

и моя почна да вие около 220хил. В дисковете имаше още хляб ама лагера бая виеше. Дори преди да го сменя издаваше звук и без да е натиснат съединителя.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

И моя съвет е да сменяш всичко.Както каза колегата по-горе ще смениш само лагер и след някой груг километър ще се разглоби пак я за феродо я за притискател.На въпроса,който си задал,по-добре смени при първа възможност да не те остави някъде на пътя.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Ако не ти се занимава, не сменяй. Аз съм така вече 30000км. вие и толкова. Е сигурно вече, ще трябва да се смени комплект съединител, но още се чудя дали да набивам още пари в това железо . Та, ако се чудиш или пък нямаш финансови средства, може да изчакаш.

Коментар

Mupo написа:
                      Ако не ти се занимава, не сменяй. Аз съм така вече 30000км. вие и толкова. Е сигурно вече, ще трябва да се смени комплект съединител, но още се чудя дали да набивам още пари в това железо . Та, ако се чудиш или пък нямаш финансови средства, може да изчакаш.
                      И да останеш някъде по пътя, примерно по средата на накоя магистрала, та после да се набиеш и по 2лв. на км за рапатрак

Коментар

И това е така, но всеки си пресмята рисковете. Аз и вярвам на моята кучка, и никога не ме е предавала .

Коментар

Mupo написа:
                          И това е така, но всеки си пресмята рисковете. Аз и вярвам на моята кучка, и никога не ме е предавала .
                          .И аз бях като теб до май месец 2012год. Много силно вярвах че винаги ще ме пребере до вкъщи и кво от това, дадох едни 300лв. за рапатрак при пребирането от пролетната среща на форума

Коментар

То е ясно, ама искам още малко да устиска, приготвил съм и доста неща за смяна. Идеята ми беше да по-добре го направи, но събери всичко което е за смяна, и сменяш накуп. Защо го казвам. Заради едни тампони на стабилизиращата щанга, трябва да се свали, няма да ти казвам колко неща, даже скоростите се откачат, и изместват. Повечето майстори ми искат за работа почти колкото за смяна на съединител. Естествено, първо ще събера всичко, което е за смяна отпред, и се сменя наведнъж. Следващ път няма да има

Коментар

[quote="nai7"]
                              ivel написа:
                              е ти какво искаш-230 000 със сигурност ти е абортирал целия комплект съединител,макар че да издържи толкова си е постижение[/quoteАз съм третия собственик на колата,втория освен носачи и ангренаж не е сменял друго,ако се вярва на документи и италианеца също не е барал нищо по съединителя.Колата я взех на 150 000 сега показва 232 Само се чудя дали да я карам докато издаде багажа или да си спестя главоболието да се ядосвам някъде по пътя че съм идиот и не съм го сменил при всичките знаци които ми дава.
                              Колега, сменяй че моята така 2-3 дни пови и после на буксир до сервиза. 2 часа съм висял на улицата
                              Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

Working...
                              X