Проблем с ФИАТ БРАВО 1.6 16V е следният нещо му стана започна да работи на 3 цилиндъра нови свещи кабели слагах и друга бобина и пак така работи и ми свети тая лампа пишете на лично
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ФИАТ БРАВО 1.6 16V
Collapse
X
-
имах подобен проблем на пунто 1.2 16v, оказа се свещ!в момента имам като твоя проблем на брава 1,6 16v, когато е студена трудно пали, а загрее ли не пали. Понякога работи на 2 цилидъра. Най - вече когато загрее. Вчера установих че на 1 и 4 цилиндър няма искра, а когато я има т.е. работи на 4ц. е някак слаба. Утре ще направя няколко измервания и мисля да си взема една нова бобина.Punto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
-
Това че на лампата е изобразена дюза не значи че не е наред дюза. Това е така наречената чек енджин лампа лампа и сигнализира за доста проблеми , например: прекъснала бобина,ТПС,датчик разпр.вал,ламда и т.н. Интересно ми е на колите на които тази лампа изобразява двигател като светне двигателя ли трябва да се смени?
Коментар
-
Става въпрос че може да прекъсва бобинката ( електромагнита ) на дюзата. Иначе сега като се замисля ако се запуши дюзата сместа ще е постоянно бедна и компа може да усети по ламбда сондата това. На моето браво обаче не е така 97 год. Но това е от по-новите. Щото съм му махал разкачал ламбда сондата и не личи по нищо. Също и на пунтото не е така 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар