Колеги днес се появи странен проблем с колата ми.Става въпрос за Пунто 1.2 Спортинг 97-ма година.Проблемът е следният:колата не държи оборотите качва ги до 1500,после падат на 500,няколко пъти угасна направо.Като и давам газ си върви,но щом махна крака от газта почва да придърпва,като крака ми е на газта,няма проблем,но махна ли го всичко отива по дяволите.Колата е с ГИ на 10 месеца,сменени са всички филтри,свещи,кабели.Мисля си дали не е стъпковото моторче.Вие какво мислите за този проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 - не държи стабилни обороти на празен ход
Collapse
X
-
ГИ е настроена вчера,проблема не е от нея.Най-вероятно е това стъпково моторче и аз за него си мислех,но исках и някой друг да сподели дали правилно съм се насочил.Иначе аз доколкото се запознах с нещата,то е някъде при дроселовата клапа,така че не пречи и нея да я почистя.Това моторче едва ли е удачно да се чисти,ако изобщо може,така че май ще купувам ново и така
Коментар
-
blagovest_georgiev написа:ГИ е настроена вчера,проблема не е от нея.Най-вероятно е това стъпково моторче и аз за него си мислех,но исках и някой друг да сподели дали правилно съм се насочил.Иначе аз доколкото се запознах с нещата,то е някъде при дроселовата клапа,така че не пречи и нея да я почистя.Това моторче едва ли е удачно да се чисти,ако изобщо може,така че май ще купувам ново и такаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
blagovest_georgiev написа:Гледах дали няма спукан маркуч,но няма нищо.Изчистихме стъпковото моторче,имаше много гняс,но нещата станаха даже по-зле :D Явно ще трябва да ида на диагностика,за да я закачат и да видим кое е за смяна реално,а не така да налучквам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар