къде се намира датчик колянов вал при фиат стило 1.6. 16в идали може да се провери за исправнос
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
датчик колянов вал къде се намира
Collapse
X
-
Има начин. Първо, както са писали колегите се мери съпротивлението. При 20 градуса за моя дввигател, мисля че беше около550 ома. Ако е наред и продължава да не пали от него, се закача на осцилоскоп и се гледа при опит за палене какво показва. Лошото е, че не мога нещо да намеря сега къде точно ги гледах тези неща когато бях в същия филм. Ако и там всичко е наред (както при мен) се проверяват кабелите и буксата(може и преди това ) При мен беше от боклуци в буксата, незнайно как влезли там. Аз обаче тръгнах по трудния начин.....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Има начин. Първо, както са писали колегите се мери съпротивлението. При 20 градуса за моя дввигател, мисля че беше около550 ома. Ако е наред и продължава да не пали от него, се закача на осцилоскоп и се гледа при опит за палене какво показва. Лошото е, че не мога нещо да намеря сега къде точно ги гледах тези неща когато бях в същия филм. Ако и там всичко е наред (както при мен) се проверяват кабелите и буксата(може и преди това ) При мен беше от боклуци в буксата, незнайно как влезли там. Аз обаче тръгнах по трудния начин.....
Коментар
-
S_BANKOV написа:В долната част на ангренажа е.
Коментар
-
Това е на браво 1.4 но смятам, че при теб няма да е доста по-различно, поне да се ориентираш къде е. Пък тез дървените философи, да ходят те да си купуват направо нови, да не ме кръщават мен, че нямало как да го измериш! Само си намери от някъде диапазона на съпротивление който трябва да дава датчика
Коментар
-
Я един дървен философ да пита големо газово разбирачо, какво прави като в определен температурен диапазон датчика си промени главоломно съпротивлението ?Ми кво отива да се кръщава и после през магазина да си купи нов ----------@pmdc4 - според мен е като на 1.8 откъм маховика, над стартера. Аз го смених моя на канал, но се наложи да чакам да изстине колата, че щях да съм с изгорени ръце.Тоя датчик , един път да е бил проблемен записва задължително грешка. Не го сменяй ако няма такава.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
pmdc4 написа:S_BANKOV написа:В долната част на ангренажа е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар