Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат стило не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат стило не пали

колеги питането ми е за фиат стило бензин 1.6 16 в отведнъж отказа да запали мъчих го половин час през различни интервали но не, забелязах че зад него от аспуха мереше на бензин, което ме навежда на мисълта че бензиновата помпа работи , борд компа не показва нищо , съмнявам се че свещите не подават искра което ме отвежда до бобината или бобините и за това ми е молбата някои да ме насочи какво да търся или как да ги приверя, съответно орентировъчни цени .При старите модели с бобина и делко всичко ми беше ясно но тука с тези неща не съм наясно.Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват.

Аз си мисля че може да отидеш да я закачат на компютър. там може по бързо да се покаже от къде идва проблема
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

кола

А като не пали на таблото не пише ли някакви съобщения Ключа гасне ли на таблото Може да направиш диагностика на място поне вече е по лесно виж дали има ток изкра на свещите извади една и пробвай да запалиш на 3
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Това с ваденето на кабела е хубаво да го направиш със свещ закачена накрая. Иначе ако е бобина би трябвало да свтне чек лампата. Гаснат ли ти всички лампи? Малко ми прилича на позамръзнало гориво. Иначе кавото и друго да е ще запали чек лампата(има предвид датчици бобини и т.н).

Коментар

мойта прави същото,но не пали студена,като загре е ок,казаха ми дюзи,сега махам пласмасовата тръба на дросела дето смуче въздух,впръсквам малко бензин,10-15 мл.и като завъртя пали на 1/4,опитай и ти така

Коментар

katerin написа:
            мойта прави същото,но не пали студена,като загре е ок,казаха ми дюзи,сега махам пласмасовата тръба на дросела дето смуче въздух,впръсквам малко бензин,10-15 мл.и като завъртя пали на 1/4,опитай и ти така
            Ей младеж това да не ти е лада с карборатор че да я черпиш отгоре. А да си се замислял че проблема освен дюзи може да е регулатор на горивото?
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

katerin написа:
              :D :D :D :D :D :D :D
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
              X