S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не пали след ремонт на главата
Collapse
X
-
Pavkataa написа:... защото отричат да е по тяхна вина...
Коментар
-
nikolce написа:Pavkataa написа:... защото отричат да е по тяхна вина...Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
А по чия вина не иска да пали след техния ремонт? Аз знам за такъв случай, но с бояджия, който окенза колата на един приятел. Същия отиде в районното, пусна жалба, викнаха майстора на разпит и лека полека нещата се наредиха - възстанови му сумата за боядисването и мисля и още пари му даде. Така че действай - жалба в полицията, свидетели и т.н.
Коментар
-
ха-ха, кви са тия галфони, аз още в началото предположих, че са ударили клапаните, ама честно казано не ми се вярваше, отивай им казвай да ти дават 500 лева и бягай при стефан в захарна фабрика, заради едни такива малоумници разглобявам едно браво 1.6 за части........ кой е виновен, нали те са зацепили колата ???? че чак и счупено бутало да има....... ако не се разберат с добро, давай с лошо... само бой за такиваБрава 1.6
Коментар
-
Ние така, основен ремонт прие едни "майстори" всичко уж 6... пробва се колата, прегря не знам точно какво стана, проблем имало друг... Айде колата при друг майстор, пари всичко естествено няма върнато. Брат ми работи на автомивка и ония "майстори" искали някаква глава да се обезмасли и пратили клиента да я занесе, защото те ако отидели "няма да искат да я измият" :DВиж всякакви начини да си вземеш парите.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Airfan написа:А по чия вина не иска да пали след техния ремонт? Аз знам за такъв случай, но с бояджия, който окенза колата на един приятел. Същия отиде в районното, пусна жалба, викнаха майстора на разпит и лека полека нещата се наредиха - възстанови му сумата за боядисването и мисля и още пари му даде. Така че действай - жалба в полицията, свидетели и т.н.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:Airfan написа:А по чия вина не иска да пали след техния ремонт? Аз знам за такъв случай, но с бояджия, който окенза колата на един приятел. Същия отиде в районното, пусна жалба, викнаха майстора на разпит и лека полека нещата се наредиха - възстанови му сумата за боядисването и мисля и още пари му даде. Така че действай - жалба в полицията, свидетели и т.н.
Коментар
-
Airfan написа:Pavkataa написа:Airfan написа:А по чия вина не иска да пали след техния ремонт? Аз знам за такъв случай, но с бояджия, който окенза колата на един приятел. Същия отиде в районното, пусна жалба, викнаха майстора на разпит и лека полека нещата се наредиха - възстанови му сумата за боядисването и мисля и още пари му даде. Така че действай - жалба в полицията, свидетели и т.н.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:Airfan написа:Pavkataa написа:Airfan написа:А по чия вина не иска да пали след техния ремонт? Аз знам за такъв случай, но с бояджия, който окенза колата на един приятел. Същия отиде в районното, пусна жалба, викнаха майстора на разпит и лека полека нещата се наредиха - възстанови му сумата за боядисването и мисля и още пари му даде. Така че действай - жалба в полицията, свидетели и т.н.
Коментар
-
Airfan написа:Pavkataa написа:Airfan написа:Pavkataa написа:Airfan написа:А по чия вина не иска да пали след техния ремонт? Аз знам за такъв случай, но с бояджия, който окенза колата на един приятел. Същия отиде в районното, пусна жалба, викнаха майстора на разпит и лека полека нещата се наредиха - възстанови му сумата за боядисването и мисля и още пари му даде. Така че действай - жалба в полицията, свидетели и т.н.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:Airfan написа:Pavkataa написа:Airfan написа:Pavkataa написа:Airfan написа:А по чия вина не иска да пали след техния ремонт? Аз знам за такъв случай, но с бояджия, който окенза колата на един приятел. Същия отиде в районното, пусна жалба, викнаха майстора на разпит и лека полека нещата се наредиха - възстанови му сумата за боядисването и мисля и още пари му даде. Така че действай - жалба в полицията, свидетели и т.н.
Коментар
-
Момчета, след още 350 лв дадени в друг сервиз колата е като нова Сега разбирам как се е чувствал италианеца преди 15 години. :DЛошото е, че не виждам надежда от някъде да си възстановя парите, които съм дал, заради некадърността на предишните майстори.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар