wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не пали след ремонт на главата
Collapse
X
-
wwalker написа:Г?Е Г?В®Г?В«Г?ВЄГ?В® Г?ВЎГ?ВҐГ?ВГ?В§Г?ВЁГ?В Г?ВЁГ?В¬Г?В Г?Вё Г?Вў Г?В°Г?ВҐГ?В§Г?ВҐГ?В°Г?ВўГ?В®Г?В Г?В°Г?В ? Г?в,¬Г?ВЄГ?В® Г?ВҐ Г?В®Г?ВЄГ?В®Г?В«Г?В® 10Г?В« Г?ВГ?В Г?В«Г?ВҐГ?В© Г?В®Г?В№Г?ВҐ Г?ВІГ?В®Г?В«Г?ВЄГ?В®Г?ВўГ?В .Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:wwalker написа:Г?Е Г?В®Г?В«Г?ВЄГ?В® Г?ВЎГ?ВҐГ?ВГ?В§Г?ВЁГ?В Г?ВЁГ?В¬Г?В Г?Вё Г?Вў Г?В°Г?ВҐГ?В§Г?ВҐГ?В°Г?ВўГ?В®Г?В Г?В°Г?В ? Г?в,¬Г?ВЄГ?В® Г?ВҐ Г?В®Г?ВЄГ?В®Г?В«Г?В® 10Г?В« Г?ВГ?В Г?В«Г?ВҐГ?В© Г?В®Г?В№Г?ВҐ Г?ВІГ?В®Г?В«Г?ВЄГ?В®Г?ВўГ?В .
Коментар
-
Момчета моля ви, ако някой има други идеи да каже, че си купих все едно нова кола направо. Закарана е в друг сервиз колата, където майстора ми съобщава една цена от 300 лв за ремонт за главата, като споменава за ударени клапани, нещо което не съм склонен да приема за вярно. Или ако е вярно от какво ще се е случило......Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:Момчета моля ви, ако някой има други идеи да каже, че си купих все едно нова кола направо. Закарана е в друг сервиз колата, където майстора ми съобщава една цена от 300 лв за ремонт за главата, като споменава за ударени клапани, нещо което не съм склонен да приема за вярно. Или ако е вярно от какво ще се е случило......Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Pavkataa написа:Момчета моля ви, ако някой има други идеи да каже, че си купих все едно нова кола направо. Закарана е в друг сервиз колата, където майстора ми съобщава една цена от 300 лв за ремонт за главата, като споменава за ударени клапани, нещо което не съм склонен да приема за вярно. Или ако е вярно от какво ще се е случило......Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:Ударени клапани + счупено бутало - какви трябва да са последствията за майсторите в такъв случай ?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Pavkataa написа:Ударени клапани + счупено бутало - какви трябва да са последствията за майсторите в такъв случай ?Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:Комисия за защите на потребителите как звучи ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Pavkataa написа:Комисия за защите на потребителите как звучи ?Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:nikolce написа:За съжаление, да. Никакъв ли документ нямаш че си бил при тях Не знам друго какво да напиша, съжалявам за случилото се. Идеята с лопатата звучи добре.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар