Ей много ги разбирате бе ей,не стига, че карате коли на по 30 години, но пък и разбирате за всеки един модел и марка.Даже работите на боб или звук.Карам същия фиат със същия мотор и ми пише 17.2км/л.Утре прикрепям и снимка към това да видим какво още ще измислите.Колкото до АУДИто едва ли кола модел 2011 има проблем със сметките, но Вие вярно повече ги разбирате от немските инженери и техници.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход, или не - FIAT PUNTO 1.2 60к.с.
Collapse
X
-
alexk написа:Ей много ги разбирате бе ей,не стига, че карате коли на по 30 години, но пък и разбирате за всеки един модел и марка.Даже работите на боб или звук.Карам същия фиат със същия мотор и ми пише 17.2км/л.Утре прикрепям и снимка към това да видим какво още ще измислите.Колкото до АУДИто едва ли кола модел 2011 има проблем със сметките, но Вие вярно повече ги разбирате от немските инженери и техници.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Тва въобще не е икономичен двигател че да търсиш разход зимата под 8 и то в Русе, че колко ти е наи дългия преход? тя не може да загрее, къв по нисък разсход да гониш. Тоя мотор си е ламя, виж 16 клапановия е друга бира , но от този не очакваи чудеса. Имам го същия на ланча ипсилон, лятото едва я смъквах на 7,5 с вазелин. Нормално си ми гореше 8-8,5 зимата и 9 не харесва. Не участвам в задръствания! та ако искаш да се вкараш в филм, послишаи Алкес и почваи с диагностики, смяна на излишни чаркове, и накрая пак ще е тоя разсход а може и да го вдигнеш. Ако искаш да ти гори 6 в града, купи си Хонда джаз или Сузуки суифтПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ето и статистика от мен - имам същото Пунто от 2 години.Градско през зимата - 11-12 км /лГрадско през лятото - 13-15 км /лМеждуградско - 19-24 км/л без значение на сезона при 90-100 км/чБез газ съм.Колата я караме аз и жена ми почти по равно и според мен тоя разход си е съвсем нормален. В случая обемът на двигателя не е от първостепенна важност.На дълъг път колата е много икономична._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
punto_11 написа:Ето и статистика от мен - имам същото Пунто от 2 години.Градско през зимата - 11-12 км /лГрадско през лятото - 13-15 км /лМеждуградско - 19-24 км/л без значение на сезона при 90-100 км/чБез газ съм.Колата я караме аз и жена ми почти по равно и според мен тоя разход си е съвсем нормален. В случая обемът на двигателя не е от първостепенна важност.На дълъг път колата е много икономична.
Коментар
-
Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2
muns61 написа:donchev_83@abv.bg написа:ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Така като чета всеки влиза в големи спорове и много разбира, но забравяте най-важното. Русе не е толкова голям град и ако пунтото се кара по 3 км и се гаси, после пак 3 км и се гаси и така се засича , като добавим и студенто време ,8/100 е супер разходPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
alexk написа:Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
alexk написа:Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Същия фиат от 2 години го карам,зимата не съм засичал,но не е много.Лято 6,5-7 градско ,5-5,5 извън града,колата се кара с 2-ма души и смея да твърдя ,че предвид пъргавия мотор разхода е страхотен,това не е дизел все пак е бензинова кола.Колега 8 на 100 зимно време,ако караш и на къси разстояния е напълно нормално.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар