Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход, или не - FIAT PUNTO 1.2 60к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей много ги разбирате бе ей,не стига, че карате коли на по 30 години, но пък и разбирате за всеки един модел и марка.Даже работите на боб или звук.Карам същия фиат със същия мотор и ми пише 17.2км/л.Утре прикрепям и снимка към това да видим какво още ще измислите.Колкото до АУДИто едва ли кола модел 2011 има проблем със сметките, но Вие вярно повече ги разбирате от немските инженери и техници.

Коментар

fiat punto razhod

http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=6985 -ето го разхода

Коментар

alexk написа:
        Ей много ги разбирате бе ей,не стига, че карате коли на по 30 години, но пък и разбирате за всеки един модел и марка.Даже работите на боб или звук.Карам същия фиат със същия мотор и ми пише 17.2км/л.Утре прикрепям и снимка към това да видим какво още ще измислите.Колкото до АУДИто едва ли кола модел 2011 има проблем със сметките, но Вие вярно повече ги разбирате от немските инженери и техници.
        Евала пич, продължавай да сравняваш коли с 12 години разлика. А сега малко в твой стил:Алфата 166 от подписа гори 7.5/100 в София, и не е 1.9, а 2.4, и не 80, а над 2 пъти повече коне. Пунтото и то толкова - 13.4км/л. Точно така, в този случай въжката лишена от всякакъв комфорт гори колкото кола клас над аУдито на баща ти (и обратното). И кво?
        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

а аз не мога да разбера що сравнявате бензинов и дизелов двигател. Пак ли пропуснах нещо
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Разход 6/100 в града... да дам, аз ям доматите с колците. Ама вярвайте в каквото ви хареса.

Коментар

Тва въобще не е икономичен двигател че да търсиш разход зимата под 8 и то в Русе, че колко ти е наи дългия преход? тя не може да загрее, къв по нисък разсход да гониш. Тоя мотор си е ламя, виж 16 клапановия е друга бира , но от този не очакваи чудеса. Имам го същия на ланча ипсилон, лятото едва я смъквах на 7,5 с вазелин. Нормално си ми гореше 8-8,5 зимата и 9 не харесва. Не участвам в задръствания! та ако искаш да се вкараш в филм, послишаи Алкес и почваи с диагностики, смяна на излишни чаркове, и накрая пак ще е тоя разсход а може и да го вдигнеш. Ако искаш да ти гори 6 в града, купи си Хонда джаз или Сузуки суифт
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ето и статистика от мен - имам същото Пунто от 2 години.Градско през зимата - 11-12 км /лГрадско през лятото - 13-15 км /лМеждуградско - 19-24 км/л без значение на сезона при 90-100 км/чБез газ съм.Колата я караме аз и жена ми почти по равно и според мен тоя разход си е съвсем нормален. В случая обемът на двигателя не е от първостепенна важност.На дълъг път колата е много икономична.

Коментар

punto_11 написа:
                  Ето и статистика от мен - имам същото Пунто от 2 години.Градско през зимата - 11-12 км /лГрадско през лятото - 13-15 км /лМеждуградско - 19-24 км/л без значение на сезона при 90-100 км/чБез газ съм.Колата я караме аз и жена ми почти по равно и според мен тоя разход си е съвсем нормален. В случая обемът на двигателя не е от първостепенна важност.На дълъг път колата е много икономична.
                  Абсолютно верен разход е посочил колегата!

Коментар

Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2

muns61 написа:
                    donchev_83@abv.bg написа:
                    ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа
                    8/100 е нормален градски разход, даже е добър за студеното време. Карай си колата и по-малко вярвай на хвалби за нисък разход по автофорумите. Лъже се повече и от рибарските лакърдии! :D Колегата с Ауди-то - на мен една А6 от Сф до Плевен нищо не ми изгори! Качена на платформа...
                    Колега, че то някои аудита и така горят бензин. ахаха А иначе това е страхотен разход, според мен няма за какво да се притесняваш...
                    1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
                    2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Така като чета всеки влиза в големи спорове и много разбира, но забравяте най-важното. Русе не е толкова голям град и ако пунтото се кара по 3 км и се гаси, после пак 3 км и се гаси и така се засича , като добавим и студенто време ,8/100 е супер разход
                      Play Golf ,but not drive golf!!!
                      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

alexk написа:
                        Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..
                        може може качвал съм се до 8.5 Градско зимата нормално варираше в границите 6-8 в зависимост от стила ми на шофиране извънградско пак много зависи натоварена ли е колата какъв е терена София- Асенов град ми даде разход от около 6 с трима човека и багажСофия-Сандански ми даде разход от около 4.5 сам самичък Това е разход на БЕНЗИНна газ е друга Бира (като казах Бира ми се допи ) градско около 8 извънградско около 6.5
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

alexk написа:
                          Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..
                          Хм... според мен , баща ти го кара това AUDI само по околовръстното от Бояна до IKEA ...ако е верен разхода де. Я се мини от Надежда до Младост и обратно през центъра и пак си премери разхода.
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Същия фиат от 2 години го карам,зимата не съм засичал,но не е много.Лято 6,5-7 градско ,5-5,5 извън града,колата се кара с 2-ма души и смея да твърдя ,че предвид пъргавия мотор разхода е страхотен,това не е дизел все пак е бензинова кола.Колега 8 на 100 зимно време,ако караш и на къси разстояния е напълно нормално.

Коментар

Working...
                            X