ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход, или не - FIAT PUNTO 1.2 60к.с.
Collapse
X
-
Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2
donchev_83@abv.bg написа:ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа
-
Re: кола
donchev_83@abv.bg написа:kluchar написа:8 ако е в София или голям град е добреКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
alexk написа:Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2
donchev_83@abv.bg написа:ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажаПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар