Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход, или не - FIAT PUNTO 1.2 60к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Висок разход, или не - FIAT PUNTO 1.2 60к.с.

ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа

Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2

donchev_83@abv.bg написа:
    ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа
    Премери пълно - пълно на една и съща колонка по възможност, щото компа лъже често Иначе на мен за бензин ми се вижда много добре даже. Аз зимата го правя същия разход за дизел на къси дистанции градско...

Коментар

кола

8 ако е в София или голям град е добре
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        русе

Коментар

kluchar написа:
          русе
          Там няма чак такива задръствания, миксля че може и по добре, но много зависи от стила ти на каране.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            kluchar написа:
            русе
            Там няма чак такива задръствания, миксля че може и по добре, но много зависи от стила ти на каране.
            а какъв трябва да е той> ?

Коментар

нормален.

Коментар

Airfan написа:
                нормален.
                това е ясно но исках да ми обясни какъв е нормалния начин

Коментар

Без много газ и спирачки.

Коментар

То много хубаво да си обсъждаме, ама да каже точно с кой мотор е - 1.2 8v 60к.с или 1.2 16v 80к.с.. Моето градско гори в диапазона 6.5 - 9. Зависи от стила на каране, задръствания и т.н...
                    Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                    Punto GT 1.4 Turbo '99
                    Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

mr_none написа:
                      То много хубаво да си обсъждаме, ама да каже точно с кой мотор е - 1.2 8v 60к.с или 1.2 16v 80к.с.. Моето градско гори в диапазона 6.5 - 9. Зависи от стила на каране, задръствания и т.н...
                      1.2 8v 60к.с

Коментар

Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..

Коментар

alexk написа:
                          Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..
                          Не е много висок, може да се свали с 1-2 литра, ама пак си зависи. Хубаво е дна диагностика да се видят параметрите и да се зареди с тубичка че да е ясно колко точно влиза в резервоара. Все пак тоя двигател е поразреден и си харчи.А за аудито на баща ти има нещо гнило, най вероятно сметката на гориво, че като се замисля на сина ми Чикото харчи повече в София

Коментар

Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2

8/100 е нормален градски разход, даже е добър за студеното време. Карай си колата и по-малко вярвай на хвалби за нисък разход по автофорумите. Лъже се повече и от рибарските лакърдии! :D Колегата с Ауди-то - на мен една А6 от Сф до Плевен нищо не ми изгори! Качена на платформа...
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

ха-ха-напълно подкрепям

Коментар

Working...
                              X