Здравейте колеги, тъй като уча за автомобили сега ми се налага да правя малко пресмятания като прототипа ми е Фиат Браво(1.6 16V 103Hp), но с течение на обстоятелствата стана така, че се смесиха работите и сега ми трябва информация за Фиат Coupe (2.0 16V 139 Hp)Искам да помоля ако някой колега има някаква информация за въпросния Фиат да ми пише, тъй като закъснявам със срокове, а имам доста да се занимавамСега да стигна и до същността на въпроса си трябват ми всякакви каталожни данни и най-спешно мощностните режими спрямо оборотите ( имам да чертая външна характеристика за този двигател) тоест: при дадени обороти каква мощност получаваме. Също ако на някой му се намира информация за КАСЕТАТА НА ДИФЕРЕНЦИАЛА на този модел моля да ми пише. Това са ми най-спешните работи за момента, но ми трябва най-разнообразна информация така че няма излишно
Искам да се извиня, че пускам темата в този раздел, но не открих по подходящо място, тъй като във форума не намерих графа история!Благодаря предварително
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)