Да, ама щом питаш, тогава кои маркуч пипаш С тоя термометър дето я мислите нищо няма да разберете. Моята стрелка също седи на 5 мм над първата чертичка, и съм сигурен че термостата бачка. Виж в ланча форума малко по на долу в темите имаше писано за термостата и със снимки дори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Lancia Y 1.2 16V 86 к.с
Collapse
X
-
Много вдигна разхода затова ме съмнява термостата иначе както казах загрява супер бързо и парното и адски добро ,но напоследък разхода и е "Оле ле майко" :D светна ми лампата сложих и 10литра след 110 км пак светна ,а преди не беше така като я взех след като смених помпа усетихме покачване на разхода условията да абсолютно едни и същи 70 на 30 извънградско/градско по един и същ път и скорост, колата не прекъсва има само едно леко понякога менен на обороти но не изгасва ,а до задните накладки дори не са сменяни евалата на ДОР НЕТ утре ще ходя да се разправям с тия некадърници - аман от майсториLancia 1.2 16V 86hp
Коментар
-
asus_x58 написа:Сутринта направих пак теста запалих е и поработи 7,8 минути и маркуча към радиатора беше топъл вече ,един приятел има електронен термометър ще го видя на колко градуса отваря така е най-сигурно ,а този термостат от дясната страна до двигателя ли е ?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
1. Среден разход за кола 86 кончета , мога да кажа че е нисък, имай предвид , че сега е зима и е възможно да гори в повечко, но ако термостата не е наред е нормално да скочи и от него2. ГИ- с.Ведраре.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
вече работя по въпроса мисля 4-те аморт. да ги сменя ако се наложи и пружините ,гледам имам добри втора употреба из форума ,но все пак новото си е ново да видим какви са цените - имам един въпрос окачване е сходно с пунто мк1 или мк2? защото за пунто частите са по евтини от колкото за ланчията.А за газта твърдо го реших за ведраре цена-качество ,а и хората имат 2 такива служебни епсилона с газ малко или много няма да се учат на колата 3г.гаранция на ГИ-то.Относно термостата ще търся Фацет тука във форума ми го препоръчахаLancia 1.2 16V 86hp
Коментар
-
Е кои пък ти препоръча Фачет и кво му е хубавото То не че на пазар има хубав термостата ама аиде. Щом и на Бер не може да се разчита кво остава за Фачет. Като го смениш искам да кажеш къде стои стрелката с новия.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Е кои пък ти препоръча Фачет и кво му е хубавото То не че на пазар има хубав термостата ама аиде. Щом и на Бер не може да се разчита кво остава за Фачет. Като го смениш искам да кажеш къде стои стрелката с новия.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Бях да Динеекспрес провериха колата обстойно и знаете ли ? - Майстора ми каза : на колата всичко и е наред ,те така си возят :D успя само да установи ,че единия и амортисьор е по мек от другия , сега ще поръчам два нови но се чудя какви да са газови или маслени по принцип е дават с газов ,някакви мнения всичко се прави в името на по хубавото возене !Lancia 1.2 16V 86hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар