Фиат браво 1.4 не върти както трябва едно виене ... и мирише на суров бензин , а като запали почва тресе и не се изфорсирва добре и след упределено време се управя и е като пушка .... На къкво се дължи това ?МНЕНИЕ
а колеги ако термостата ми е изкормен и ся работи и на двата кръга възможно ли е да е от това ?
Не ,казах ти свали си погледни свещите какви са ! и на тъмно погледни кабелите дали премигват ... и мини до някой да ти замери бобините ! но нищо чудно и някоя дюза да е
Ако всичко е наред няма как да влияе. То и с работещ термостат като запалиш нали е студена колата така или иначе. А до fuel ijection коя дюза предполагаш, че е проблемната ?
Ако всичко е наред няма как да влияе. То и с работещ термостат като запалиш нали е студена колата така или иначе. А до fuel ijection коя дюза предполагаш, че е проблемната ?
няма как да разбера колега ? :D
1.4 е моноижекцион и има една единствена дюза.П.П.И аз казвам да провериш кабелите и свещите.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
няма как да разбера колега ? :D
1.4 е моноижекцион и има една единствена дюза.П.П.И аз казвам да провериш кабелите и свещите.
Коментар