Колеги слагам 8 литра бензин и за една седмица свършва като колата не я карам на бензин само сутринта я паля чакам я около 5-6 минути на място без да форсирам сама да премине на газ защото съм с ГИ. Та за една седмица колата има около 30мин на празен ход студена и има няма максимум 10км навъртяни на бензин когато не ми се чака даже няма и 10км. Може ли да ми гори 8 литра бензин при това положение? Като я купих усещах някакъв полъх на бензин но изчезна сега нито капе от някъде нито мирише в купето? Горивен филтър не съм сменял.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на бензин на Браво 1.6?
Collapse
X
-
slav4o_vt написа:Ами те затова са написали в книжката да не се подгрява на място. Аз ако съм ще я подгрявам в движение. Тоя бензин де ще го изгоря да я подгрея, може да го използвам и за придвижванеFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
slav4o_vt написа:Ами те затова са написали в книжката да не се подгрява на място. Аз ако съм ще я подгрявам в движение. Тоя бензин де ще го изгоря да я подгрея, може да го използвам и за придвижванеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tapkachev написа:Е... колеги никой не казва нищо, на вас как ви гори бенз в това време?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар