Който ми е отговарял на предишните теми, зане, че не съм запознат добре с тия коли и чарколите. Та, въпроса .... Къде се намират тия свещи (като цяло всички свещи) на колата? Запалителни, на цилидъра ли се водят, знам ли? Дали са под онзи капак на двигателя, че все си мисля, че ще са там като го отворя, та и гарнитура майче трябва да сменям, че сълзи нещо, но както и да е. Някаква схватка при махането им има ли и как се познават ако са отишли? Аз така или иначе гледам да й сменявам всичко в момента, което да не е много пара, пък знае ли колко са дърти нейните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са тия свещи на автомобила?
Collapse
X
-
кола
Как къде отгоре, Като махнеш капака и се виждат кабелите ,http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=314984
Коментар
-
u_bo
qnkov написа:Луд ли си, цаката е сам да браникам. Под алуминиевият капак? К’ви свещи предлагате да търся, да са евтини също. Не чух и как да ги разбирам коя си е отишла.
Коментар
-
u_bo написа:qnkov написа:Луд ли си, цаката е сам да браникам. Под алуминиевият капак? К’ви свещи предлагате да търся, да са евтини също. Не чух и как да ги разбирам коя си е отишла.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Само внимавай с капака, болтовете много обичат да се разтягат и капака много обича да се пука по ушите. Гарнитурата е 10-15 лв. по спомен след последната смяна, преди да я монтираш обратно задължително почисти с макетно ножче старата гарнитура и обезмасли с някакъв разтворител каналите, ако я сменяш търси такава в която да има и пръстените за гнездата на свещите. И още нещо важно, при смяна на свещите няма да ти се налага да сменяш гарнитурата, маха се само малкия капак, а гарнитурата е на долния капак.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ако внимаваш и гледаш къде-какво развиваш и сваляш,ще са ти нужни не-повече от двадесетина минути да ги смениш.За твое улеснение модела на Денсо е K20TNR,цената им е около 8лв. на бройка.Както ти е казал Банков не се сваля този капак и да се сменя гарнитурата заради свещите.Сваля се декоративния,който е отгоре.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
u_bo
qnkov написа:Ще го оправим на пролет. Бе върви, ама се мъчи там. Колата съм я взел преди 3-4 месеца и най-вероятно тия свещи не са сменяни никога, като знам, че е карана от жена.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар