slav4o_vt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене и МПХ браво 1.6
Collapse
X
-
тръгнах да свалям бензиновата помпа но не успях, разкачих маркучите, но неможах да я завъртя да излезе.премерих и напрежението:на празен ход без никакви консуматори 13.8на празен ход с всички възможни консуматори - къси дълги халогени подгряване на заднос стъкло парно сиди апсолютно всичко 13.1 и пада надоло, при подаване на газ и задържане на около 2000 оборота го заковава на 13.2 и не мърда, нещо не съм доволен обаче преди да премеря тези неща си чистех колата и около 2 часа сидито беше пуснато, без да я паля без нищо. чудя се да ровя ли по нея или да не се занимавам
Коментар
-
misho_ написа:тръгнах да свалям бензиновата помпа но не успях, разкачих маркучите, но неможах да я завъртя да излезе.
Коментар
-
слязох да направя клип как пали след 12 часа без палене, тя пък взе че запали перфектно :D http://vbox7.com/play:56a4f3d49c
Коментар
-
колеги, как мислите с ресет на компа дали ще се оправи лошото палене? освен него няма нито повишен разход нито спад в мощността, тазвечерното ми излизане 150км смесено, като в софия го настъпвах до 6500 3-4 пъти на 1ва и 2ра и един на 3та, извънградското беше по междуселски път с много завой където 3та, на много малко места 4та, бяхме 5 човека и по околовръсното си държах 100 даде разход ~7/100 направо не ми се поверва, мислех че поне 9 ще даде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар