Проблема не е от газта, защото и преди да сложа газовия инжекцион проблема си го имаше.Времената на газ и на бензин са еднакви.Пробвах да рестартирам компютъра и да карам само на бензин - след 1000 км нямаше никаква промяна.Вче се замислям дали някой може да ми е сложил по-малки дюзи и затова да не и стига гориво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Punto 1.8 HGT
Collapse
X
-
Не мога да ти кажа точно. трябва да го закача на лаптопа, но помня, че коефициента е 1.88. значи приблизително 2.5 х 1.88 = 4.7Пак казвам, че проблема го имаше и преди да сложа газта. Затова си мисля, че Г.И. не е причина за повредата и търсим някъде по оригиналните части и софтуери на колата.
Коментар
-
emzo написа:didich написа:1.Е това ако един газаджия не го знае като настройва колата на която е монтирал ГИ вече незнам на къде отива тоя свят.2 .защото като загрее проблема е само замислянето при рязко натискане на педала до долу ?punto HGT
Коментар
-
kiriluz1 написа:А скоро да си сменял агренажен ремък?punto HGT
Коментар
-
emzo написа:Аз мисля, че всичките ми проблеми започнаха след презацепване на ремък-а с пети.punto HGT
Коментар
-
didich написа:emzo написа:Аз мисля, че всичките ми проблеми започнаха след презацепване на ремък-а с пети.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Питах за ремъка защото аз брах ядове с неправилно зацепен ремък. Другото за което се сещам е проблем с бобина. И такъв имах и то само при натоварен двигател, колата си палеше от четвърт оборот ,само като натовариш двигателя (фарове климатик баир) прекъсваха 2 и 4 цилиндър и това скапваше адаптацията. Разни майстори разправяха че не е възможно ( с двойна бобина съм 1+4 и2+3) само че като я смених и нещата заспаха. Иначе съпротивления на бобината си бяха в норма. Така че те съветвам да пробваш с други бобини.
Коментар
-
biankov написа:Аз съм с 4 бобини. Днес правих разни експерименти и май ще се окаже, че дебитомера си е заминал, но това ще го разберем в понеделник.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар